1. Home
  2. Community
  3. doret
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker kipfilets met ham, pesto en Mon Chou …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Kip in rode wijn. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Doet wat oosters aan …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

200 gr. zilvervliesrijst, 2 l. water, 1 tl. zout, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 kleine prei, 4 vleestomaten, 2 el. olie, 1 klein blokje tomatenpuree, 1/8 l. groentebouillon(instant), 1/2 tl. paprilkapoeder, 2 el. fijngehakte peterselie. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Hele bijzondere maaltijd! Kan ook makkelijk vegetarisch. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een heerlijk ovengerecht bijna zonder vet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Dit is de uitkomst van een zondags experiment, zeewolf met een combinatie van onze favoriete ingredienten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Mie met gehakte-pindasaus, Voorbereidingstijd:- bereidingstijd:ca.10 minuten. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een gerecht naar een oud Vlaams recept waarin broodkruim als bindmiddel wordt gebruikt. Kies bij voorkeur kastanjechampignons die komen wat de smaak betreft in de buurt van de Vlaamse kampernoelies. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Kabeljauwfilet met tappenade, gegarneerd met gemixte salade met pestosaus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Het gerecht kan worden opgediend als een warme snack of voorgerecht maar ook als een brunch of lunchgerecht. Broccoli kan eventueel worden vervangen door bloemkool. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

300 gram bieflap, 1 ui, 1 teentje knoflook, 400 gram kouseband (of sperciebonen), 3 tomaten, 3 aardappelen, 4 eetlepels olie, ? bouillontablet,evt. 1 spaans rood pepertje, zout, peper, 2 eetlepels gefruite uitjes (potje)of seroendeng, 50 gram geraspte oude kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Surinaams

Kook de pasta. Het gaat nu om de saus. Uitjes fruiten, champignonnetje erbij, nu tagliatellasaus (van Honig) erbij en dan danisch bleu kaas naar smaak erbij laten smelten. (naar smaak met vlees, maar hoef helemaal niet) Zelfs mensen die niet van kaas houden smullen van dit gerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Vaak gegeten in Mexicaans restaurant, smaakte zo goed dat ik het ook zelf heb geprobeerd, en het was erug lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Je kunt dit ook "zambie" noemen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Tagliatelli of spaghetti met een saus van Monchou en gehaktballetjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Heerlijk italiaans pasta gerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Recept uit het Libelle- gehaktboekje …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal
Top