1. Home
  2. Community
  3. dobbelstein
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een heel erg lekker borrelhapje uit de AH reeks buffetten en borrelhapjes. Echt een aanrader! Hoeveelheid voor ± 32 stuks. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Aardappelpannenkoekjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Reibekuche is van huis uit armeluiseten.(In Engeland staat dit zeer simpele, goedkope gerecht bekend als "poor man's bread"). Hoe dan ook, het zijn heerlijke knapperige koekjes die zich heel goed laten combineren met creme fraiche en ijskoude appelmoes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Rauw aardappelpannekoekjes uit "de Boodschappen" 1994 maar nog steeds lekker …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Het originele duitse recept. Ik kom uit een duitse familie, dus dit werd erg veel en graag gegeten bij ons. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

1.5 kg. aardappelen 3 eieren 50 gram ui 30 g bloem 1 eetl. zout peper nootmuskaat vet of (olijf)olie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Makkelijk te maken!! …  Lees verder »

Voor het deeg : 550 gram tarwebloem - 1 zakje gist - 1 theelepel zout - 1 eetlepel zachte boter - 2 eetlepels olijfolie - 125 ml lauwwarme melk - 125 ml lauwwarm water - Voor de vulling : 10 hardgekookte gepelde eieren, middelgroot - Om te bestrijken en bestrooien : 1 losgeklopt ei - een beetje grof zeezout  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

* 700g kipfilet * 75g boter * sap van een halve citroen * 40g paneermeel * 0,5 theelepel zout * snufje peper * 1 theelepel rozemarijn * 3 teentjes knoflook …  Lees verder »

Deze verrukkelijke selderijsalade kwam ik tegen in een Duits kookboek over Beieren. Het is echt een TOPPER! en doet het heel erg goed op een buffet. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

De combinatie van de gerookte forel met de mierikswortelroom is geweldig. Heerlijk als voorgerecht of als buffetgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Een heerlijk toetje wat heel gemakkelijk is voor te bereiden. Het roggebrood lijkt vreemd, maar is erg lekker in combinatie met de chocolade. Lekker als je gasten krijgt want het toetje is lang van tevoren voor te bereiden. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal
Top