1. Home
  2. Community
  3. djoeke_kunnen
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit recept is door mijn zusje meegenomen nadat zij dit gegeten had bij kennissen in Spanje. Het is echt heerlijk. Wij eten het vaak als hoofdgerecht op een zaterdag. Maar het is eigenlijk een tapas. Heel goed op feestjes of heerlijk op een zonnige zondagmiddag …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

14 middelgrote champignons 4 lente-uitjes, fijngehakt 1 el boter 8 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en fijngehakt 1 el droog broodkruim 3 el parmezaanse kaas, geraspt peper & zout Voor de Pesto: 100 - 150 gram verse basilicumblaadjes 2 teentjes knoflook gepeld 50 gram pistachenoten, geroosterd 35 gram parmezaanse kaas 1,5 dl olijfolie peper & zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

750 gr pompoen,grof gehakt 750 gr aardappelen grof gehakt 1 lp olijfolie 2 teentjes knoflook,dun gesneden 2 lp verse rozemarijn 2 theelp zeezout  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Om vingers bij op te eten zo lekker …  Lees verder »

Een kiptajine om van te smullen.......gemakkelijk te maken en ook weer met die typisch Marokkaanse combinatie van hartig met zoet......  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

Rundvlees heeft een grote variatie aan stukken vlees. Als je weet waar de stukken vlees van afkomstig zijn, weet je ook hoe het vlees moet worden bereid. Een voorvoet geeft vlees dat een lange bereidingstijd in een vloeistof nodig heeft, zodat stoven het beste resultaat geeft. De hoofdsoorten van de voorvoet zijn: voorschenkel, schouder, borst, hals, onderrib, dikke rib, fijne rib en klaprib. De sucadelap komt van de schouder. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Leuk om uit te delen op school en lekker... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Kinderkeuken

En feestelijk en gekleurd receptje …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Kinderkeuken

Een lekker en makkelijk te bereiden vegetarisch gerechtje, puur van smaak, door bijna geen kruiden etc. toe te voegen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Smakelijke wrap …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vegetarisch

Makkelijk en erg lekkere borrelhap (recept is goed voor 12 stuks) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans
Top