1. Home
  2. Community
  3. dirkvd
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een lekker stoofpotje …  Lees verder »

30 gr plantaardig vet, 3 uien, 2 teentjes look, 1 theelepel paprika poeder, 2 eetlepels tomatenpuree, 3 eetlepels water, 4 rijpe tomaten, 1 groene paprika, 4 eetlepels zure room, 2 mespuntjes cayennepeper, 1 eetlepel fijngehakte basilicum, zout en versgemalen witte peper. 1 kalfsfilet van 700-800 gr, 1 eetlepel bloem, 40 gr boter, zout, versgemalen zwarte peper. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Hongaars

Een lekker italiaanse stoofschotel. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Een luxueus feestgerecht. Voorzie een halve kreeft als voorgerecht of een hele kreeft als hoofdgerecht per persoon. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

4 eieren, 25 gr boter, 35 gr bloem, 1/4 l Melk, 1 Blik zalm, peper, zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

800 g karbonaden, 8 rode sjalotten, 2 soeplepels suiker, 1 flesje bruin bier (CHIMAY blauw etiket), 2,5 dl bruine fond, een klontje boter, 2 soeplepels bloem, 4 soeplepels balsamicoazijn, 1 takje tijm, 2 laurierblaadjes  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

2 kippenfilets, 8 sneetjes Bayonneham, 1 ei, 1 dl room, 1 eetlepel gehakte peterselie, 4 eetlepels water, 100 g boter, een scheutje citroensap, peper en zout  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

800 gr rundsstoofvlees, 800 gr sjalotten, 1 ui, 1 teentje look, Olijfolie, 2 laurierbladeren, 0.5 theelepel kaneelpoeder, 2 eetlepels tomatenpuree, 2 cl rodewijn azijn, 0.125 l vleesbouillon, 0.25 l droge rode wijn, zout en peper. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

5 sjalotten, 3 teentjes look, 500 gr parijse champignons, 3 dl rode wijn, 3 dl runds fond, boter …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

2 kleine rogvleugels (300 gr. stuk) 200 gr roze garnalen 200 gr champignons (blik) solo 4 eetlepels bloem water citroensap zout peper witte wijn tijm 1/2 blikje tomatenconcentraat …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

2 stukken gefileerde zeeduivel van ca. 120 g per stuk, vers of uit diepvries 1 rode paprika 1 ui 3 el olie 4 grote plakken rauwe ham zout, versgemalen peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Witlof met ham en perzik in een kruidig sausje. Het is snel klaar en zeker niet moeilijk. …  Lees verder »

Paling anders dan anders volgens een recept van tv-kok Piet Huyzentruyt in het kookprogramma "Lekker Thuis". …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

* Scaloppine al basilico *Voor dit recept beslist verse basilicumblaadjes gebruiken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Spaanse stoofschotel van gemengde vis in een tomatensaus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Spaghettisaus met veel groenten, kan ev ook zonder vlees of met andere soorten vlees of vis …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

4 sjalotjes 3 plakjes ontbijtspek (? 20 g) 15 g boter of margarine ? l rode wijn ? theelepel tijm 1 theelepel dragon 2 theelepels bouillonpoeder 1 eetlepel Allesbinder peper keukenpapier …  Lees verder »

Top