1. Home
  2. Community
  3. dinner1
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

100 g achterham 150 g verse roomkaas 3 eetlepels basilicum, fijngehakt 1 worteltje, in luciferdunne reepjes …  Lees verder »

Lekker en snel borrelhapje met echte Hollandse geitenkaas …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

10 kruidnagels - 1 sinaasappel - 1/4 liter water - iets foelie - een stukje pijpkaneel - 100 gram suiker -1 liter rode wijn  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekker weekend gerecht.Vlees moet minimaal 2 uur marineren. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

-------------------------------------------------------------------------------- 3 boterhammen zonder korst - 300 gr gehakt half om half - 1 ei - sap van 1/2 citroen - zout, peper en paprikapoeder - 3 halve perziken uit blik - 2 plakken ananas uit blik - 150 gr kaas aan een stuk - 8 cocktailkersen - 2 eetlepels olie. …  Lees verder »

Lekker met rijst Of over een stamppot. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Zeer gekruide rijst maar oh zo lekker bij mexicaanse gerechten . …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

2 konijnenruggen - 1 prei - 1 winterwortel - 1 doosje cantharellen - 100 gram ontbijtspek - 50 gram boter - 1 dl rode port voor de saus - koude boter voor de saus  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

0.25 g bloemkolen -0.25 bloemkolen (groen) -1 krop radicchio rosso -1 krop eikenbladsla -0.25 kroppen krulandijvie -20 cl notenolie -4 cl frambozenazijn -peper -zout -2 eendenborstfilets -50 g boter (bakboter) -3 sjalotten -1 dl kalfsfond …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 ui, 3 teentjes knoflook, 250 gr. champignons, 25 gr. boter, 2 el. olijfolie, 600 gr. kalfslapjes, peper, zout, nootmuskaat, 2 el. citroensap, 1/4 l. kippenbouillon (van een tablet), 1/2 el. rozemarijn …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

4 zalmforelfilets a 125 gr. per stuk, 1 el. citroensap, zout, gemengde gemalen peperkorrels, 25 gr. boter of margarine, 400 gr. courgette in staafjes, 100 gr. kerstomaatjes in vieren, 1/2 dl. droge witte wijn, 1 dl. slagroom, 1 zakje saus; Vis-dille, 1 el. grove mosterd …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

4 kippepoten.Voor de saus:2 teentjes knoflook,2 theel.gemberpoeder,1 eetl.olijfolie,3 theel.kerriepoeder,1 theel.kaneel,4 kruidnagel,1 theel.komijnzaad,zout en peper,4 tomaten,2 dl.magere yoghurt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

300 gr witte rijst 750 g groene asperges 1 schaal AH Kipfilet in blokjes(250g) 1 kippenbouillontablet 50 gr margarine of boter 60 g bloem 1 pakje Pan en Oven(a 200 gml, Mon Chou) 100 g zachte geitenkaas (bijv.Chevre Bellay) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een wildgerecht om van te watertanden!! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

12 groene asperges, 100 gr. belegen gorgonzola, 1 eetl. olijfolie, 2 eetl. boter, 4 kalfshaasjes, 2 eetl. droge witte wijn, 4 eetl. kalfsfond, 1 eetl. fijngesneden bieslook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

**Sinaasappel-honingdressing** …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans
Top