1. Home
  2. Community
  3. dileja011
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1,5 kg aardappelen 1 rood pepertje 600 gr zuurkool uit `t vat 100 gr spekreepjes trosje druiven scheutje appel- of druivensap 300 gr chorizo 1 laurierblad - enkele sprietjes bieslook stukje boter - …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekker pittig met zuurkool maakt dat dit een (h)eerlijk gerecht is !  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Hongaars

Uiteraard met Schotse whisky  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Schots

Met dank aan Ellen, voor het recept …  Lees verder »

6 dl kippenbouillon, 1 tl fijngesneden gemberwortel, 1 fijngesneden sjalot, 1 stengel sereh, gekneusd, 2 dl kokosmelk, 2 fijngesneden rode pepers, 50 g glasnoedels (transparante rijstnoedels), 200 g gerookte kip in reepjes, zout, peper, 2 el grofgesneden verse koriander …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Nog een blik in de voorraadkast en er wat bij verzonnen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 van de vele recepten, maar toch weer even anders …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Aubergine lasagna …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

De Irish Stew is een gerecht dat je in de meeste pubs in Ierland wel op de kaart kunt vinden. Dat is ook de plek waar ik het zelf voor de eerste keer gegeten heb. Van origine wordt het gemaakt met lamsvlees maar deze variant met rundersucade doet zeer zeker niet onder voor het originele recept. Eigenlijk is er helemaal geen sprake van een origineel recept want zoals elke pub zijn eigen variatie heeft zoveel verschillende recepten vindt je ook in kookboeken terug. Ik heb het zelf al meerdere keren gemaakt maar ben uiteindelijk op dit recept uitgekomen omdat deze creatie bij iedereen het beste in de smaak viel. Je kunt voor wat betreft de groenten naar wens variëren met prei, pastinaak en witte kool. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Iers

Veel werk, maar erg lekker. Gemaakt met kerst 1997 …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Engels

1 kg. spareribs (varkenskrabbetjes) 1 ui 1 teentje knoflook 1 blik gepelde tomaten 2 el. olijfolie 1 tl. basilicum 2 tl. oregano 1 dl. rode wijn 1 tl. honing zout, peper …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

#SlowCooking Dit zijn absoluut de allerbest mogelijke spareribs! Kruidig, smaakvol. Het vlees glijdt letterlijk van bot. Neem er lekker de tijd voor. Wachten wordt in de keuken altijd beloond!  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Europees

Zo krijg ik de spareribs het lekkerst! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een heerlijk gerecept voor spareribs. Super voor het weekend of met een groep eters.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans
Top