1. Home
  2. Community
  3. dikkebuikenclub
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Weer en bewerkelijk maar dankbaar recept. Als borrelhap of voorgerecht. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Dit is ooooo zo zoet, maar heerlijk na het eten bij een kopje koffie of thee. En het is helemaal niet moeilijk om te maken! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Spaans wintergerecht ;-), erg lekker, traditioneel recept van mijn tweede (galicische) moeder …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Spaans

Dit recept gebruik ik al jaren. Dit is echt zo lekker en iedereen kan het maken. Kan niet mislukken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

In het zuiden van Spanje zou het aanbod in een tapasbar als onvolledig worden beschouwd zonder deze Duivelse eieren en ook garneren met een opgerolde ansjovisfilet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Paella is een gerecht dat ontstaan is door de verwerking van alle resten. Deze paella heb ik gemaakt als buffetgerecht op een Spaans feestje. Het was een succes. Vwb de opmerking bij de reacties mbt de ham en de kip. Dit is inmiddels in het recept verwerkt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Een heerlijke aardappel gevuld met gehakt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Een verrukkelijke omgekeerde appeltaart …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Deze heerlijke gekarameliseerde fruittaart iseen wereldberoemde creatie van de zusters Tatin die rond de eeuwwisseling een restaurant in de Orleanais haddden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit is een echte overheerlijke Franse taart en het recept is afkomstig van de redacteur van CuisineAZ.com …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Dit is of je een engeltje op de !!!!!!!!!!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

6 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries Koopmans). 4 eieren. 250 ml. creme fraiche. nootmuskaat. 150 gr. gruyere, geraspt. 2 gerookte kipfilets in reepjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Het liefst maak ik de aardappels zo kruimig zo als mijn moeder dat maakte. En dan heerlijk bakken. Dit recept is iets anders maar ik zorg er inderdaad altijd voor dat de aardappels door en door gaar zijn met dit gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Hapjes die bij het aperitief worden gegeven moeten als kleine eetlustopwekkers worden beschouwd. Men mag er nooit te veel van presenteren omdat dan de eetlust weleens kan worden afgeremd. Voor de appetizers wordt uitgegaan van in de oven geroosterde broodrondjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 ui, geraspt 50 gr parmezaanse kaas 500 gr lamsgehakt 1 theelepel tomatenpuree 1 theelepel chilisaus 1 eetlepel gemalen koriander 1 theelepel gemalen komijn 4 eetlepels olijfolie, plus wat extra om de pasta mee te koken 375 gedroogde spaghetti zout en peper Voor de saus: 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1 eetlepel madras kerriepoeder 2 eetlepels tomatenpuree blik van 400 gr tomaatblokjes 2 theelepels garam massala (kerriepoeder) 2 eetlepels fijngesneden verse koriander korianderblaadjes om mee te garneren …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Gevuld met tutti-frutti,vijgen en dadels Komt uit een tip van 1978 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

2,5 dl melk, 20 gr suiker, 2 eetl honing, 100 gr boter, 1,5 theel zout, 1 eetl broodverbeteraar (is niet noodzakelijk), 500 gr bloem, 10 gr gedroogde gist, 100 gr rozijnen, 150 gr in stukjes gesneden pruimen, 150 gr in stukjes gesneden abrikozen en 1 eetl speculaaskruiden. …  Lees verder »

Ik heb dit recept vaak gemaakt, het is vrij stevig cake-achtig brood, maar erg lekker …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Sinaasappellikeur …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Wachttijd voor deze likeur is ruim 4 weken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Duits
Top