1. Home
  2. Community
  3. dijk1951
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

8 sliced apples (ik heb Granny Smith genomen) , 1 teaspoon kaneel, 0.5 cup water, ? cup suiker, 0,5 cup flour, 6 T. butter (2 cup is ongeveer 500 ml in zo'n maatbeker)  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Varkenshaas met parmaham en brie …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Zout zwarte peper 1 theelepel rozemarijn 1 theelepel tijm 100 gram roombrie 150 gram ontbijtspek (16 plakjes minimaal) 2 eetlepels olijfolie 2 varkenshaasjes (elk 250 gram) 3 eetlepels ananasjam 50 gram boter  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zuurkool maar dan een beetje anders …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Oostenrijks

Deze zalmpate kan je ook heel goed serveren met een dillesausje. Leuk om er een heel klein schaaltje, amuze lepel of amuze pannetje bij te zetten waar je de saus in doet. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Biefstukjes uit Frankrijk op z'n Amerikaans! He??? …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Lekker bij lamsvlees ! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Recept uit Arrezo, heerlijk bij geroosterd varkensvlees of kip, maar ook bij een gebakken visje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een heerlijk toetje. Zeker nu er weer verse aardbeien zijn ! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Heerlijk nagerecht ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit nagerecht is in een handomdraai gemaakt. En oh zo lekker ! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

4e gang kerstdiner …  Lees verder »

Een verrassend appeldessert! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Voor een heerlijk avondje sinterklaas, toch iets anders lekkers op tafel ipv chocolade letters!? Daarom nu een gehaktletter, ziet er net zo feestelijk uit als een chocolade letter... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

3 tenen knoflook, lamsbout zonder bot ca. 1 kg., tl salie, zout, peper, boter, 1/4 ltr slagroom, 200 gr roquefort, scheut witte port …  Lees verder »

2 theelepels gedroogde gist of 15 gram verse gist, 1 theelepel fijne witte suiker, 2? dl lauw water, 350 gram bakkersbloem, ? tl dubbelkoolzure soda,1 theelepel zout, 2 deciliter lauwe melk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Dit is echt de moeite waard En zeker als het al zoooo..snel klaar is.... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal
Top