1. Home
  2. Community
  3. diabetisch_koken
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Erg lekker hoor! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een heerlijke combinatie uit de oven …  Lees verder »

Dit is een basis beslag dat voor verschillende taarten kan gebruikt worden (suikervrij) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Goed voor 2 vormen(van ongeveer 400gr ) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Goed voor 2 ringen van 16cm doorsnede 2,5cm hoog …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

VETDEEG : 200 g margarine voor bijzondere voeding - 60 g prodia zoetstof - 1 ei - 20 g water - 300 g bloem BANKETBAKKERSROOM : 100 g volle melk of sojamelk - 32 g prodia zoetstof - 100 g puddingpoeder - 1 vanillestok STREUZLDEEG : 100 g margarine voor bijzondere voeding - 10 g prodia zoetstof - 150 g bloem - appels …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Bereid met yoghurt. Goed voor diabetici. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Geschikt voor diabetici …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een fins recept,ook voor diabetici …  Lees verder »

Lekker, ook voor diabetici …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top