DIT IS ECHT EEN HEEL POPULAIR CURRYGERECHT DAT VEEL MENSEN BIJ HUN INDIASE RESTAURANT IN DE BUURT BESTELLEN.ALS JE OOIT HEBT OVERWOGEN OM HET THUIS TE MAKEN,HEB JE JE VAST AFGEVRAAGD HOE ZE HET ZO LEKKER KRIJGEN,MAAR ALS JE DIT RECEPT PROBEER,GARANDEER IK JE DAT JE NIET TELEURGESTELD WORDT.HET MOOISTE ERVAN IS DAT JE,ALS JE NIET VAN KIP HOUDT,OOK LAMSVLEES KUNT GEBRUIKEN,OMDAT HET VLEES APART VAN DE SAUS BEREID WORDT.JAMIE OLIVER. …
Lees verder »
Gevonden in de tijd dat ik mij verdiepte in Paleo en gezonder eten. Ik koop nu nooit meer kant en klare gyros, de smaak is zo veel lekkerder! …
Lees verder »
Heerlijke pittige kip uit Argentinie, die eerst gemarineerd word en later in de marinade gestoofd. Superzachte kip in een heerlijke pittige saus.. Smullen!!
Dit kan ook met biefstuk, dan alleen de biefstuk in de (grill)pan bakken, de Chimichurry erover gieten en dan direct serveren. …
Lees verder »
Nou vooruit dan maar, hier is dus nog een snelle, maar erg lekkere weekendhap om maar in die trend te blijven. Ook ik heb wel eens trek in een vette bek vooral op de zaterdag. Dit is lekker, lekker en lekker, niet eens zo ongezond of vet en nog snel te maken en klaar ook. Iedereen likt hier zijn vingers bij af. Smullen dus! …
Lees verder »
Dit is een lekker recept wat ik van de weight watchers heb gekregen en wat ik aan de dieetiste heb laten zien en ook zij vond dit een goed recept en staat nou in haar praktijk in het slank kookboek …
Lees verder »
Een hele lekkere pittige kipcurry als lichte (en slanke) hoofdmaaltijd met een heleboel smaak. Dit gerecht doet het hem ook heel goed bij warm weer want mensen eten in dat soort landen dan graag kerrie. Snel te maken. …
Lees verder »
Dit is weer een andere versie van een heerlijke herfstschotel met nog een klein vleugje van de nazomer. Uiterst compleet en voedzaam. Kan het hele gezin van smullen. Hij is niet vet en barst van de smaken. Als je van lekkere kip houd dan moet je deze beslist eens maken en je weet niet wat je proeft. De kip wordt lekker krokant want het caramelliseert een beetje. Smullen dus weer, ik hoor het wel. …
Lees verder »
Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …
Lees verder »
Fajita's zijn heerlijke lichte, voedzame kip wraps die populair zijn over de hele wereld. Ze zijn klaar in een handomdraai en bestaan uit gekruide reepjes kip, geserveerd in een warme tortilla. Probeer deze variant bereid met een groentemix van champignons en paprika in de grillpan. …
Lees verder »
Mmmm..... mijn #WK2014 kip want deze kluiven zo lekker weg bij de buis. Snel en makkelijk voor te bereiden en vlug klaar. Als je gasten hebt dan is dit wel de snelste knabbelpoot die ook nog eens super lekker en krokant smaakt door alle specerijen! Echt voor wie de bitterballen, kroketten, frikandellen en vette hamburgers uit de vriezer links wil laten liggen. Voldoende voor 5 personen. Kan in de oven en op de barbecue bereid worden. …
Lees verder »
Dit is echt een hemelse Indonesische kipschotel. Dit gerecht is vreselijk lekker dankzij de saus en marinade. Traditioneel wordt dit gegeten met gekookte witte rijst want dan kun je die lekkere saus ook helemaal opgebruiken. Wij eten het ook wel met vers Turks brood want dat leent zich prima om de saus mee op te deppen. Lauwwarm is het ook vreselijk lekker en dit gerecht leent zich prima voor een feestje, buffet of als partyschotel, maak dan desnoods iets meer. Uiteraard zijn de kleintjes hier ook dol op want ze likken hierbij, net als wij, hun vingertjes af! …
Lees verder »
Roti Kip Masala is het populairste Surinaamse roti gerecht, bestaande uit kip in Hindoestaanse masala saus met aardappelenschijfjes, verse groenten en ei. …
Lees verder »