1. Home
  2. Community
  3. diaantje64
  4. Kookboek Rundvlees
Kookboek "Rundvlees"

"Rindsrouladen" een echt nationaal Duits gerecht. Het vlees voor Rindsrouladen vind je bij elke slagerij of supermarkt in Duitsland. Wij maakten hier voor het eerst kennis mee toen ik als 20-jarige op bezoek was bij mijn corespondentievriendin in Karlsruhe (waar ik nog steeds mee correspondeer). Sinds die tijd maak ik mijn runderrolletjes. Toen we nog in Nederland woonden vroeg ik de slager om mooie lappen voor me af te snijden. Nu we in Duitsland wonen is het gemakkelijker. Overal te koop dus. Ik maak vaak het originele recept. Kijk bij mijn recept  Rundvleesrolletjes-gevuld Maar ik verzin ook zelf andere vullingen, zoals ook deze keer. Ik heb meer van deze recepten op mijn Smulwebpagina. Ook deze heerlijke runderrolletjes vielen weer erg in de smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Mijn moeder maakte dit niet vaak, maar als ze het maakte was het altijd INTENS genieten! Zacht en mooi gerecht, weer eens wat anders... Moet je ECHT poberen!!! Makkelijk te Maken & Heerlijke smaken!!! Eet & Geniet! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een grote ossenhaas verpakt in bladerdeeg. Geschikt voor: *Noten-allergie *Nachtschade-allergie *kleurstoffen-allergie Niet geschikt voor: *Koemelk-allergie *gluten-allergie …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Serveer dit recept en maak nieuwe vrienden! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Canadees

Bulgogi betekent letterlijk vuurvlees Dit gerecht komt uit Zuid-Korea. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Het perfecte draadjes-vlees recept! …  Lees verder »

Jonnie Boer: `Van de Malabar kust van India komen deze grote donkerbruine peperkorrels met een elegant kruidig houtbouquet dat lang blijft hangen. Met frisse noten van citrus en rozijnen. Door veel chefs de beste pepervariëteit ter wereld genoemd.` …  Lees verder »

Lekker mals rundvlees …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Wie draadjesvlees niet kent mist wat! Heerlijk langzaam gegaard rundvlees, je moet er een beetje tijd voor uittrekken, maar het resultaat is verschrikkelijk lekker mals vlees. Echt goed suddervlees werd vroeger veel meer gegeten. Zet je haast eens opzij of neem wat tijd voor op je vrije dag voor deze nostalgie! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Dit recept is "een beetje van mezelf en een beetje van Jamie". Ook voor de slowcooker. Lekkere zacht gestoofde gevulde runderrolletjes in een heerlijke tomatensaus. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

500 gr blokjes Rundvlees 100 gr Patak`s Mild Curry Pasta 220 gr Yoghurt 5 dl Water 100 gr Uienringen 100 gr geblancheerde Haricoverts 100 gr geblancheerde gesneden Mini Mais 100 gr gesneden Champignons 160 gr geblancheerde Bloemkool roosjes 80 gr rode Paprika 100 gr blokjes Ananas 200 gr Patak`s Sweet Mango Chutney 200 gr Basmati rijst 60 gr Cashew noten Gehakte blad peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Door precies het recept te volgend en de runderfilets eerst kort in de pan te bakken en daarna op een lage stand in de oven krijg je een heerlijke rosé gebakken ossenhaas. Niet te droog maar heerlijk sappig. Het korstje op de runderfilet van de pijnboompitten maakt het geheel af! Bij ons was de runderfilet echt perfect. Goed voor te bereiden als je gasten krijgt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

500g riblappen zout peper 50g boter 1 ui 1 teentje knoflook 350g tomaten 1 schil van een halve sinaasappel 1 theelepel gedroogde Franse tuinkruiden 1 laurierblad 1dl rode wijn 1 ½ dl water  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

4 Duitse biefstukken 75 g boter 4 rode uien 1 eetl. lichte basterdsuiker 2 dl rode wijn 1/2 dl rode wijnazijn peper en zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

2 sneetjes wittebrood melk 1 ui 20 gram boter 500 gram rundertartaar 60 gram boter 4 uien peper,zout  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

750 gram runderstoofvlees 4 middelgrote uien 2 tot 3 teentjes knoflook 1 rode, 1 gele en 1 groene paprika 4 eetl. olie 50 gram boter 200 gram mager rookspek, in reepjes of blokjes 1 blikje tomatenpuree 2 eetl. paprikapoeder 2 laurierblaadjes 1 takje verse rozemarijn of 1 theel. gedroogde 1 flesje donker bier zout en versgemalen peper allesbinder of maïzena …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Hongaars
Top