1. Home
  2. Community
  3. diaantje64
  4. Kookboek Nagerechten
Kookboek "Nagerechten"

Ik kwam dit recept een keer tegen op pinterest. Paar keer gemaakt inmiddels en elke keer weer een groot succes. Bij deze deel ik hem, eetsmakelijk …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

De meeste mensen hebben ze bij de Chinees gegeten maar weten niet hoe zelf die knapperige,zoete banaantjes moeten maken lekker en eenvoudig …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Met dit makkelijke recept tover je razendsnel een zomers nagerechtje op tafel. Bestel hier Smult, het magazine van Smulweb. En kijk op www.smult.nl voor onze actuele acties! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Gefrituurde Zoete Deegstengels Dit recept is is niet nieuw op Smulweb maar is wel het orginele recept uit Spanje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Ik ben erg trots dat dit recept is opgenomen in Smulwebs eerste magazine "Aan Tafel". Verschrikkelijk lekker toetje met vers fruit en witte chocoladeroom. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Een heel makkelijk toetje. Succes verzekerd. En toch net even anders. …  Lees verder »

Heb dit recept vorig weekeind nog eens gemaakt en wilde het wel veilig bewaren vandaar dat ik het hier geplaatst heb en jullie ook kunnen meedelen .Is een recept van mijn moeder die het ooit van iemand gekregen heeft ,ze kon me dit niet meer vertellen en ook prima ze is 88 jaar hoeft niet alles meer te onthouden vind ik . …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Originele naam: Gundel Palacsinta (Gundels Flensje) Dit is een ZOOOO lekker nagerecht!!! Vooral niet te zoet maar wel met een heerlijke intense Chocoldade smaak. Hiermee verras je vriend EN vijand ;-) Iets meer werk maar MEER DAN DE MOEITE WAARD!!! Voor de puristen staat hier het hele, ORIGINELE, recept van Gundel (Dé meest beroemde Hongaarse kok). Vloeken in de Kerk: De Chocolade saus kan je ook vervangen voor een veel simpelere Chocolade saus, kijk maar wat je wilt. MAAR: Echt het proberen waard om het gerecht helemaal te maken, geloof me!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

1 roombotercake (400 g), in blokjes 4 eetlepels bosvruchtenjam 3 pakken bosvruchten (diepvries, a 300 g) 150 ml cream sherry of 100 ml appeldiksap 2 x 250 ml slagroom 500 ml volle melk 150 g suiker 1 vanillestokje, opengesneden 6 eierdooiers 50 g custardpoeder 50 g amandelschaafsel, geroosterd …  Lees verder »

De kindervariatie op de frambozen scroppino! …  Lees verder »

Zomer, dus een lekker toetje met aardbeien! Ik wilde het graag voorbereiden want als we gasten hebben wil ik niet te lang in de keuken staan. Ergens las ik een recept van aardbeien met slagroom, waarbij door de slagroom wat wodka en creme de cassis werd geklopt. Ik bedacht dat ik de aarbeien zou pureren en door de aardbeienpuree de drank zou doen. Dat viel goed in de smaak en ik hoefde er bijna niets meer aan te doen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Verse bramen en/of verse bosbessen 2 dl verse sinaasappelsap 1 banaan 5 dl extra milde yoghurt …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Fusion

Kinderen vinden dit ook erg lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een granita ( Italiaans waterijs ) met zijn fijne kristallen ziet er prachtig uit: Mooi als nagerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

De lekkerste en gemakkelijkste franse moelleux au chocolat die men ooit kan eten. De binnenkant van de taart is nog smeltend en dus zoals je het normaal gesproken in een frans restaurant geserveerd krijgt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Kun je gebruiken als eetbare schaal voor o.a. ijs …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Als je lekker en pittig Aziatisch (oosters) hebt gegeten dan is dit het perfecte dessert ter afsluiting. Ik lust hier wel pap van! Die is net zo lekker als bij de Chinees en ook de perfecte afsluiting van een complete rijsttafel. Serveer ze warm op een bord met poedersuiker en vloeibare honing. Neem er eventueel verse Hollandse aardbeien bij voor de kleur. Zo heb je een vrolijk bordje! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Chocoladesouflees ....bij de eerste hap vloeit vanuit het binnenste de hete chocolade als lava naar buiten. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

De intens aromatische Sevilla-sinaasappels hebben een bitterzoete smaak. Het ultieme zomerijs! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans
Top