1. Home
  2. Community
  3. derksen86
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een eenvoudig te maken dipsaus en lekker pittig. Serveer hem als spread op vers knapperig brood of smeer het op een toastje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

1 ui 25 gram boter 25 gram bloem 3/4 liter groentebouillon 1 dl koffie- of slankroom 100 gram geraspte Oude Beemster kaas zout peper 1 eetlepel fijngehakte peterselie (eventueel) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

75 gram danisch blue, 2 eetlepels magere yoghurt, 2 bosuitjes, 400 gram kalkoenfilet, 4 wraptortilla's, olie …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mexicaans

1 ei 1 sjalot (fijngehakt) 1 vleestomaat (in plakken) 1/2 krop ijsbergsla (in reepjes) 1/2 rode ui (in ringen) 2 eetlepels olijfolie 2 theelepels oregano 3 eetlepels paneermeel 4 broodjes (harde, ronde) 400 g gehakt 50 g feta (in blokjes van 1 cm) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Als dipsaus voor rauwe groente bijvoorbeeld of voor vlees …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Een recept van mijn turkse vriendin Gunel …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Turks

Avocadodip …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

ZEYTINLI PATLICAN EZMESI …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

12 vellen fillodeeg, ontdooit 30 gr boter of margarine, gesmolten 3 dl mayonaise 1 1/2 dl zure room 4 el Dyon mosterd 200 gr rode ui, fijngesnipperd 1 komkommer, geschild, zaadjes eruit geschept, in piepkleine blokjes 16 hardgekookte eieren, grofgehakt zout, peper 4 el fijngehakte peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

In het Turks "GUL RECELI" …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

200 gr penne rigate pasta 1 el olie 12 kwarteleitjes 200 gr Hollandse groene kruidenkaas 4 stengels bleekselderij 3 el mayonaise 3 el yoghurt 1 el citroensap 2 el gehakte dragon(of 1/2 tl gedroogde) zout peper 4 rode of ijsbergslabladeren …  Lees verder »

Een Borrelhapje met een Thais tintje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Een mengsel van steranijs, Szechuanpeper, kaneel, venkel en kruidnagel dat zeer veel wordt gebruikt in de Chinese en de Vietnamese keuken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Chinees

4 grote vleestomaten, olie, bosje verse basilicum, kruidenboter, knoflook. …  Lees verder »

600 gr Cheddar, 2 1/2 dl bier, 1 tl maizena, 4 el slagroom, witte peper …  Lees verder »

Zoet met hartig. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

2 liter thee van exotische vruchten (snel laten afkoelen, van 1 liter ijsblokjes maken, met in elk vakje een mintblaadjes), 20 mintblaadjes, 300 g kleine aardbeien (gehalveerd of in plakjes), 300 g kiwi's (geschild en in plakjes), 2 mango's in juliennereepjes, 3 uitgelepelde passievruchten, aangevuld met citroenbronwater. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Engels
Top