1. Home
  2. Community
  3. denisevd85
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Het kan even wat moeite kosten om alle ingredienten bij elkaar te scharrelen - bij een toko of Turkse winkel heb je de meeste kans, of als je een pasje hebt bij de Sligro/Makro - maar het is echt zo ongelofelijk de moeite waard! Een overheerlijke maaltijdsoep die bij ons heel wat vaker op tafel komt! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Echt heel grappig om dit te maken. Leuk bij een Tapas avond maar ook heerlijk als een gewone borrelhap bij een heerlijk glas wijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Gamba's met (veel) knoflook en rode peper. Zoals in Spanje gegeten wordt. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

1 ui 2 teentjes knoflook 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel laos 1/4 theelepel trassie zout olie 5 dl bouillon (of water) suiker 500 gram sperzieboontjes sap van 1/2 citroen stukje santen (1 cm) of 1 theelepel santenmix. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Traditioneel rundvleesgerecht voor bij de rijsttafel...bij de meesten favoriet!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Makkelijk van te voren klaar te maken en een gegarandeerd succes op elk feestje!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik blijf het toch lekker vinden spaghetti met scampi's voor mij is er geen bettere combinatie. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Met de pompoenen die je over hebt van Halloween zou je natuurlijk soep of taart kunnen maken. Gebruik ze voor de verandering meteen door er een lekkere snelle pastasaus van te maken. Als je niet van pittig houd kan je de rode peper weg laten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Het allerleukste aan deze salade is wel dat je de ingrediënten kunt herinneren aan dit toffe ezelsbruggetje: Egg Avocado Tomato Chicken Onion Bacon Blue Cheese …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

In Thailand kun je op iedere hoek van de straat heerlijke Pad Thai eten. Nu ook thuis! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Mijn favoriete streetfood gerecht!  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Heerlijk makkelijk receptje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Wat is de lekkerste bereiding voor sperzieboontjes? Ik ben dol op pittige sperzieboontjes. Eet ze naast een stukje vlees en aardappelen, bij een Indische rijsttafel of gebruik ze als basis van een wokgerecht met kip en rijst.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Eindelijk, de enige echte ware gevonden zoals ik het steeds al op restaurant heb gegeten!!!!!!!!!!!!!!!!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

4 gamba's, gepeld en schoongemaakt ca. 125 gram ongekookte spaghetti 2 tenen knoflook, fijngesneden of geperst 3-4 zongedroogde tomaten, op olie of zelfgemaakt, of de gedroogde geweld in water ca. 25 gram rucola, heel grof gesneden peper en zout naar smaak eventueel wat vers geraspte parmezaan …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een Cubaanse sandwich is een variatie op een ham en kaas tosti die vaak in cafetaria's aan Cubaanse werknemers werd geserveerd in de vroege Cubaanse immigrantengemeenschappen van Florida. Later brachten de Cubaanse ballingen en emigranten het broodje naar Miami waar het zeer populair werd. Het broodje wordt gemaakt met ham, geroosterd varkensvlees, Zwitserse kaas, augurken, mosterd, en soms salami op Cubaans brood. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans
Top