1. Home
  2. Community
  3. denisevd85
  4. Kookboek Italiaans
Kookboek "Italiaans"

Heerlijk wit stokbrood en een Chianti wijn passen hier uitstekend bij. Gewoon lekker doen!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Gnocchi wordt meestal gekookt of in een saus in de oven bereid. Maar wist je dat je deze ook prima in de pan kunt bakken? Je favoriete groenten erbij en je hebt een lekkere en makkelijke maaltijd! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

8 sneetjes wit-casinobrood 30 g boter of margarine 1 bol mozzarella (kaas, zakje a 125 g) 4 zongedroogde tomaten in olie 100 g Parmaham (deli-afdeling) 1 zak rucola slamelange (75 g) 4 eetlepels balsamicodressing (fles a 270 ml)  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Elle 2-2003 …  Lees verder »

2maal een zeer dun lapje kalkoenfilet van 150gr-4 sneden Italiaanse ham-1 bolletje mozzarella-100gr bladspinazie-peper en zout Voor de saus:tomatensaus-gedroogde oregano naar smaak en een scheut room …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Italiaanse gegrilde groenten in basilicum-marinade. Met dit gerecht heb je geheid succes bij etentjes. In het recept worden twee varianten behandeld in de kleuren van de Italiaanse vlag: 1. groene asperge, aubergine en rode paprika 2. courgette, witte asperge en rode paprika. De bereiding van dit gerecht wordt gedemonstreerd in een video die te vinden is op http://www.kokenmetdorus.nl/rcpt_gegrilde_groenten.php De video is ook aangeboden bij Smulweb tv. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Als je geen gelegenheid hebt om de Cannoli zelf te bakken kun je altijd de Cannoli kopen in Italiaanse speciaalzaken of Kletskoppen gebruiken, de vulling is heerlijk. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Koekjes zijn gekocht, de vulling voor ongeveer 10 kleintjes: Je kunt ze ook zelf maken, bv drentse nieuwjaarsrolletjes, dan moet je wel een wafel hiervoor hebben …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een waanzinnige kip uit de oven gemaakt met een saus van zongedroogde tomaatjes. Een gerecht om je vingers bij af te likken, Het gerecht is gebaseerd op een recept van Damn Delicious, …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

500 g aardappels kruimig schoongeboend 1 eierdooier 100-125 g tarwebloem 125 ml slagroom 100 g gorgonzola (blauwaderkaas) verkruimeld 25 g rucolasla (zak a 75 g) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een bijzonder voorgerecht dat u kunt voorbereiden en in de koelkast bewaart tot aan verdere bereiding . Ook heerlijk voor bij de Barbecue.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Dit is DE dressing voor een salade of om je Carpaccio zo te laten smaken als in een restaurant. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

4 ongepaneerde kaldsschnitzels a 100-120 gr. peper 50 gr. boter 4 plakjes ham 4 plakjes jonge kaas 3/4 dl. vleesbouillon van tablet …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Leuke variatie op die eeuwige tiramisu zoals we `m allemaal wel kennen. Heerlijk na een zomerse maaltijd/barbecue en makkelijk te vermenigvuldigen voor grote groepen! Krijg altijd veel complimenten en het ziet er mooi uit! Enne, had ik al gezegd dat het heerlijk smaakt? …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

* 250 ml slagroom * 2 eetl suiker * 50 ml limoncello (Italiaanse citroenlikeur) * Rasp van een halve citroen …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Dit recept komt oorspronkelijk uit het blad Buiten.Het is zo lekker dat ik het jullie niet wil onthouden.Schrik niet van zoveel teentjes knoflook.Deze geven een ongekende zachte milde knoflooksmaak die totaal niet overheersend of hinderlijk is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Deze Carpaccio is echt een toppertje voor de feestdagen. Op de Carpaccio ligt een klein kwarteleitje. Een plaatje om dit zo te serveren (zie foto). …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Top