O la la dit is lekker. Een heel uitgebreid vispannetje met zalm, garnalen en verse groente. Heel veel smaak bij elkaar in één pan. Hartstikke gezond, niet vet en bomvol smaken. Ze zeggen "eet 2x per week vis" waarvan één keer vette (gezond) vis. Zalm is een vette vis (omega3). Het lekkerste is het, vind ik, met verse pasta of met witte rijst. Zonde om de heerlijke saus te verspillen. Snel te maken en lekker van smullen! …
Lees verder »
Heerlijke gemakkelijk klaar te maken salade met gerookte zalm, ansjovis, kappertjes en crème fraîche.
Naar een recept van Rudolph van Veen en een beetje veranderd naar eigen idee.
Gewoon voor een gemakkelijke dag of het nu een zondag is of niet. Je kan het als maaltijdsalade maken of als voorgerecht (uiteraard de porties aanpassen). Ik heb het voor 2 personen gemaakt maar de ingrediënten zijn gemakkelijk te vermeerderen. …
Lees verder »
Fred de Leeuw is een slagerij in de Utrechtsestraat in Amsterdam, vlakbij de Amstel. Ze verkochten er de meest goddelijke zalmmouse die ik ooit proefde. Ik heb er kilo`s van gekocht hoewel ik een arme sloeber was.
( de winkel is krankzinnig duur en verkoopt o.a. truffels en japanse runderlenden en dat soort fratsen) …
Lees verder »
4 plakken diepvries bladerdeeg
300 g. gerookte zalm in dunne reepjes
300 g. sourcream
2 eieren
2 el gehakte verse dille
versgemalen peper
zout
Voor de garnering:
4 citroenpartjes
wat slablaadjes
takjes dille …
Lees verder »
Ja wat moet ik er verder nog over zeggen. voor ons dit de absolute vis-topper. en je houdt je gasstel schoon want alles gaat meteen de oven in . echt verrukkelijk. en ik hoop dat vele anderen dat ook gaan vinden.
Kijk ook voor meer reacties bij:
http://www.smulweb.nl/recepten/1380343/Mijn-absolute-lievelings-visschotel …
Lees verder »
In Vlaardingen gingen mijn vader en ik altijd de nieuwe haring halen: de beste van Nederland, volgens ons dan ;-) Dit Vlaardinger haringhapje is een altijd een succes bij de borrel …
Lees verder »
Een verrukkelijk visgerecht. Lekker licht. Echt iets voor een mooie zomerdag met een salade en een knapperig stukje stokbrood. Snel klaar! …
Lees verder »
Voor psari soublakia kun je zalm,zeewolf,tilapia en elke andere stevige vis gebruiken.
Als je houten pennen gebruikt leg ze dan minimaal 30 onder water.
De kinderen vinden het lekker. …
Lees verder »