1. Home
  2. Community
  3. delidiana
  4. Kookboek vis
Kookboek "vis"

O la la dit is lekker. Een heel uitgebreid vispannetje met zalm, garnalen en verse groente. Heel veel smaak bij elkaar in één pan. Hartstikke gezond, niet vet en bomvol smaken. Ze zeggen "eet 2x per week vis" waarvan één keer vette (gezond) vis. Zalm is een vette vis (omega3). Het lekkerste is het, vind ik, met verse pasta of met witte rijst. Zonde om de heerlijke saus te verspillen. Snel te maken en lekker van smullen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Heerlijke gemakkelijk klaar te maken salade met gerookte zalm, ansjovis, kappertjes en crème fraîche. Naar een recept van Rudolph van Veen en een beetje veranderd naar eigen idee. Gewoon voor een gemakkelijke dag of het nu een zondag is of niet. Je kan het als maaltijdsalade maken of als voorgerecht (uiteraard de porties aanpassen). Ik heb het voor 2 personen gemaakt maar de ingrediënten zijn gemakkelijk te vermeerderen. …  Lees verder »

Een eenvoudige hartige taart met een chique smaakje.Ik maak deze taart ook vaak als hapje op een verjaardag …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Fred de Leeuw is een slagerij in de Utrechtsestraat in Amsterdam, vlakbij de Amstel. Ze verkochten er de meest goddelijke zalmmouse die ik ooit proefde. Ik heb er kilo`s van gekocht hoewel ik een arme sloeber was. ( de winkel is krankzinnig duur en verkoopt o.a. truffels en japanse runderlenden en dat soort fratsen) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

4 plakken diepvries bladerdeeg 300 g. gerookte zalm in dunne reepjes 300 g. sourcream 2 eieren 2 el gehakte verse dille versgemalen peper zout Voor de garnering: 4 citroenpartjes wat slablaadjes takjes dille …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Ja wat moet ik er verder nog over zeggen. voor ons dit de absolute vis-topper. en je houdt je gasstel schoon want alles gaat meteen de oven in . echt verrukkelijk. en ik hoop dat vele anderen dat ook gaan vinden. Kijk ook voor meer reacties bij: http://www.smulweb.nl/recepten/1380343/Mijn-absolute-lievelings-visschotel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

In Vlaardingen gingen mijn vader en ik altijd de nieuwe haring halen: de beste van Nederland, volgens ons dan ;-) Dit Vlaardinger haringhapje is een altijd een succes bij de borrel …  Lees verder »

Dit slaatje maakte mijn oma vroeger al en wij maken het nog steeds. Je hebt er weinig voor nodig en het is toch lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijk, makkelijk en verantwoord goed eten! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Lekkere hapjes met een lekker glas Elzas.Uitstekend te gebruiken als amuse. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

 …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Ijslandse garnalen met tomaten/uien/feta in de oven …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Een toppertje voor de noordzeegarnalenliefhebber! Eenvoudig te maken en ziet er ook nog eens leuk uit. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Pittige spaghetti met knoflookgarnalen en rucola met vleugje citroen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een verrukkelijk visgerecht. Lekker licht. Echt iets voor een mooie zomerdag met een salade en een knapperig stukje stokbrood. Snel klaar! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Romig en makkelijk visgerecht. Gezond en lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

Een heerlijk ovengerecht bijna zonder vet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Voor psari soublakia kun je zalm,zeewolf,tilapia en elke andere stevige vis gebruiken. Als je houten pennen gebruikt leg ze dan minimaal 30 onder water. De kinderen vinden het lekker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks
Top