1. Home
  2. Community
  3. delekkerstekaas
  4. Kookboek Pasta
Kookboek "Pasta"

Lintmacaroni in een machtige (vette) kaassaus. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Mix recept van meerdere Canneloni recepten. **LET OP** Geen bechamelsaus nodig. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Dit was een van onze heerlijke paasdisjes afgelopen dagen met vrienden, echt super smullen en het was echt allemaal op. Hoeft geen Pasen te zijn, je kan dit ook eten wanneer je wilt. Je waant je al een beetje in Italie op vakantie. Niet complex, veel smaken, makkelijk en weinig geld. Geef er verse Tricolore Pasta bij want dat staat extra feestelijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Eenvoudig recept maar altijd lekker. Ipv Gorgonzola kun je ook verse roomkaas, camembert, brie, geraspte belegen kaas, boursin of danish blue nemen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit is echt supersnel en superlekker.Heerlijk voor als je eens een vleesloos dagje wilt of als je vegetariër bent natuurlijk!Jamie,bedankt voor het idee!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Zoveel lekkerder en eigenlijk zo makkelijk.. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Zo als in de winter is het niet echt tijd voor de verse asperges.Dus dan gebruik ik een pot asperges. De Spaghetti staat dan in 20 minuten op tafel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Echt lekkere pastasalade met onder andere kip, pesto, tomaat en parmezaanse kaas, heerlijk als maaltijdsalade of bij een zomers buffet, recept gekregen van een vriendin …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

60 g boter 1 bekertje creme fraiche 50 g grogonzola 50 g geraspte pecorino 50 g gruyere 100 g mozarella in stukjes peper zout 400 g pasta 1 eetlepel olijfolie verse parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

EEN HEERLIJK GERECHT.OMDAT IK HET ATKINS DIEET VOLG HEB IK DE SAUS DOOR SPINAZIE GEDAAN VOOR MIJ.WAS OOK HEERLIJK. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Tijdens onze skivakantie in Vorarlberg in Oostenrijk aten we vaak deze heerlijke pasta. Spätzle kun je kopen in Duitsland en Oostenrijk en in Nederland bij Sligro. Af en toe ook bij Lidl. Maar je kunt hiervoor ook gewone elleboogjes macaroni voor gebruiken. In Oostenrijk wordt dit gegeten met een aardappelsalade. Ik heb er een ovenschotel van gemaakt. Heel lekker! Soms doe ik er wat gebakken spekreepjes door. Iets pittiger en heerlijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Oostenrijks

Dit is één van de recepten waarbij we -als niet-vegetariërs- het vlees niet missen. Het staat met enige regelmaat op onze keukentafel. En verdomd, we eten er dan óók van! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Makkelijk en snel klaar …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een zalige romige pasta met een subtiele smaak van de geitenkaas. De honing geeft een licht zoet accent. We hebben gesmuld. Heel eenvoudig te maken en goed voor te bereiden. Echt een TOPPERTJE. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een lekker snel, zeer smaakvol gerecht met alleen maar verse producten: pasta gevuld met kaas en spinazie samen met geitenkaas, rauwe ham, zelfgemaakte rucola-walnotenpesto en een beetje verse munt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Deze taart kan prima worden gemaakt met elke denkbare soort kaas. Dus als u nog een restje kaas heeft liggen, rasp dit dan voor deze taart. U kunt zelfs verschillende soorten kaas mengen, bijvoorbeeld voor een pasta roomtaart `quattro formaggi` (4 kazen). Voedingswaarde per persoon: eiwit 34 gr/vet 41 gr/koolhydraten 74 gr/kcal 820 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.  …  Lees verder »

Top