1 eetlepel olijfolie
1 ui, fijngesnipperd
1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
2 worteltjes, in kleine blokjes
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode chilipeper, in kleine stukjes
1 theelepel geel mosterdzaad
3 tomaten, grof gehakt
100 g rode linzen
1,2 liter groentebouillon, heet
4 eetlepels Griekse yoghurt
de geraspte schil en het sap van 1 kleine citroen …
Lees verder »
Ik heb deze quiche al vaak gemaakt,smaakt zowel warm als koud heerlijk voor zowel lunch als avondeten.Eet je hem `s avonds,maak er dan een lekkere frisse salade bij!Smakelijk eten!!
Lees meer: de quiche top 10 …
Lees verder »
Een orgineel joods recept. Ik ben tal van variaties tegen gekomen, maar mis iedere keer de bladselderie als ingredient. Vandaar dat ik er nog weer 1 variant aan toe voeg.
je kunt het opdienen met bruine bonen in het kuiltje! …
Lees verder »