1 net spruiten * aardappelpuree * pond gehakt * geraspte kaas … Lees verder »
- 30-60 min.
- Nederlands
1 net spruiten * aardappelpuree * pond gehakt * geraspte kaas … Lees verder »
Merkwaardige combinaties, die niet te min een overheerlijke puree geven ! … Lees verder »
Zomers en overheerlijk pastagerecht. … Lees verder »
Lauwwarme pasta met kip en garnaaltjes. Zeer gezond! … Lees verder »
Heerlijk hoofdgerecht van pasta, door de toevoeging van camembert heel apart van smaak. Lekker met een komkommersalade met verse basilicum. … Lees verder »
Een heerlijk pasta gehaktbrood met spek, pasta, gehakt, uien, kruiden en een kaassaus. … Lees verder »
1 prei 2 kilo mosselen 20 g boter 1/4 l witte wijn (of water) 250 ml creme fraiche versgemalen peper zout … Lees verder »
Lijkt moeilijk. maar dat valt hartstikke mee … Lees verder »
Een heerlijke, goed gevulde quiche. Snel klaar! … Lees verder »
2 blikjes zalm 200 g broccoli 1 ons geraspte kaas (niet te oud) 2 eieren 1 1/2 dl slagroom peper, zout bladerdeeg … Lees verder »
Een andere stamppot … Lees verder »
Makkelijk en weer eens wat anders dan boerenkool of andijvie … Lees verder »
* 1 grote komkommer * 1 rode paprika * 150 g Griekse yoghurt * 2 tl knoflookpuree op olie (potje Silvo) * zout, versgemalen zwarte peper * 200 gram gerookte zalm * 15 g verse dille … Lees verder »
De ribjes moeten 4 uur marineren maar is makkelijk van te voren te maken. … Lees verder »
Als je van stamppot houdt moet je deze zeker proberen … Lees verder »
3 kg verse mosselen 400 gr room 1 el grofgehakte verse of ingelegde groene peperkorrels 1 el Madras currypoeder 125 gr uien 40 gr roomboter 1/4 liter droge witte wijn … Lees verder »
Mosselen in bier gekookt, heeeeeerlijk! … Lees verder »
Heel apart! … Lees verder »
Mosselen in witte wijn klaargemaakt (zie Mosselen in witte wijn), maar nu andere ingredienten bijgevoegd, waaronder knoflook. … Lees verder »
Volgens echtgenoot en oudste zoon de lekkerste mosselen die ze ooit hebben gegeten. Voor meerdere mensen alles verdubbelen … Lees verder »