1. Home
  2. Community
  3. danielle9
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Grote gamba's in cognac-wijnsaus............ om je vingers erbij op te eten! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Lekker pastagerecht met zalm en spinazieroomsaus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

1 truffel 1 aardappel, vastkokende 100 gr. cantharel 1 l. kippenbouillon 8 dl. room 4 el. mosterd Olijfolie 1 klont boter, koude 4 takjes kervel, verse Zout Peper  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

?Tomatensorbet met appelgelei en gemarineerde tonijn? is een extravagante, maar heerlijke antipasta. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Baars uit Livorno …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

"Konijn met tomaten", is een zeer populaire schotel uit Calabria. Konijn wordt overigens veel gegeten in Italie, op alle mogelijke wijzen. De rijke parfums van deze hartige schotel zullen u verrassen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een pastagerecht met een heerlijke saus en heel zachte karbonades waar het vlees bijna van afvalt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Opgerolde aubergines …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Konijn met tomaten, wijn en rozemarijn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

4 st. roodbaarsfilet 1 eetlepel mosterd 25 g boter (bakboter) 25 g bloem (tarwebloem) 2 dl melk (halfvol) 0.5 cl wijnazijn (wit) 0.5 eetlepels kappertjes 1 citroen peper zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch
Top