1. Home
  2. Community
  3. daan1111
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een lekker culinair voorgerechtje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Als amuse. Maar ook in aangepaste vorm als voor- of tussengerecht te gebruiken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Ik heb een sappige,Siciliaanse mannelijke collega,die geweldig kan koken. Hij noemt dit bijna dood!Ik ben er nog...maar dit is werkelijk overheerlijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heerlijk drankje, ijskoud gerserveerd als aperitivo. In een fraaie fles ook leuk om cadeau te geven. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

De citroenpesto kan gebruikt worden op pasta, op garnalen of andere groenten.In het bijzonder op courgette. Het zachte courgettevlees en de citroenpesto zijn voor elkaar geschapen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een heerlijk toetje. Zeker nu er weer verse aardbeien zijn ! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een heerlijk soepje: warm in de lente of bij het paasdiner, of koud in de zomer. Probeer het ook eens in een hoog glas als amuse. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een groen soepje met frisse verse kruiden dat je ook als afsluiter bij een receptie in een kleine kopjes kan geven, of bij een zomers etentje na het aperitief voor het wie het soepje vooraf onontbeerlijk is. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Dessert in 't groen. De kleur alleen al doet denken aan lente, pasen, maw het maakt niet uit wanneer. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

De zeewolf wordt gebakken in boter en opgediend met gestoofde groentjes en botersaus. U kan dit gerecht ook klaar maken met leng of zalm. lekker eenvoudig - 4 personen - Voorbereiding: 25 minuten Bereiding: 30 minuten  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

235 ml water (1 cup) 1 ei 450 gr bloem 50 gr suiker (1/4 cup) 15 gr melkpoeder (3 el) 10 gr zout (1 1/2 tl) 70 gr. zachte boter (5 el) 4 gr. instant gist (1 tl) Zachte boter, veel suiker, 3 tl. kaneel, 1/2 zak krentjes (voor de vulling) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Heerlijk recept wat ik eigenlijk niet mag geven want is van sterrenrestaurant..maar ja..wil het jullie niet onthouden …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

24 oesters, 1 dl champagne, 50 g sjalotten, 2 dl room, 2 citroenen, half bosje peterselie, slierten zeewier, grof zeezout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Lekkere malse carpacio met net iets extra's …  Lees verder »

Dit recept is ABSOLUUT niet van mezelf. Het laatste jaar is deze taart echt onze lievelingstaart geworden. De taart is super makkelijk te maken en gaat niet in de oven. De bodem van de taart wordt gemaakt van Cafe Noir.  …  Lees verder »

Vervang de kipfilet door tofu en je hebt een top-vegetarisch gerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top