1. Home
  2. Community
  3. cuocodilettante
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Blijft leuk om te doen en de kinderen helpen er graag bij, ik vond het tenminste geweldig als ik koekjes mocht uitsteken en het ''overgebleven'' deeg mocht opeten, mmm, nog steeds vind ik persoonlijk het deeg lekkerder dan de koekjes, hahaha …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Er zijn natuurlijk talloze variaties mogelijk van dit gerecht, deze vind ik het lekkerst. De vulling van rijke tomatensaus met gehakt, fris gekruid en een paar kruimels feta kaas bovenop maken het geheel compleet. De aubergines kunnen eventueel met rijst geserveerd worden, maar op zich is een portie al vullend genoeg. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Mediterraan

Voor Aioli mag je me wakker maken. Helemaal als die zelf gemaakt is. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Kook de pasta (naar voorkeur). Laat het uitlekken. Intussen snij je de aubergine en paprika in kleine blokjes. Laat 3 eetlepels olijfolie heet worden in een pan. Pers de knoflook in de pan. Gooi de blokjes paprika en aubergine erbij en strooi wat zout en zwarte peper bij. Laat het op een zacht vuur even baken. Doe er 4 eetlepels water bij. Laat het ongeveer 5 minuten even zachtjes doorkoken. Doe de olijven en de pasta erbij. Draai alles doorelkaar tot alles goed is gemixt. Direct opdienen met eventueel kaas erover heen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

Overheerlijke quiche met lekker veel groenten! …  Lees verder »

Roti Kip Masala is het populairste Surinaamse roti gerecht, bestaande uit kip in Hindoestaanse masala saus met aardappelenschijfjes, verse groenten en ei. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Een heerlijke combi van witlof, tomatensaus en mozzarella. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Groentegrecht van witlof met uitgebakken spekjes. …  Lees verder »

Bitter, zout en zuur. In dit gerecht komt deze heerlijke combinatie van smaken heel goed naar voren. Het grillen van de witlof geeft dit gerecht een heel spannende smaak. Eet deze witlof bij gegrilde vis of een mooi stukje varkensfilet. Wij hebben het gegeten, en het is overheerlijk, heel apart.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top