1. Home
  2. Community
  3. cuocodilettante
  4. Kookboek dessert
Kookboek "dessert"

Dit is een recept dat ik heel veel klaar maak en de kinderen lusten dit heel graag. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

Heerlijke warme saus om bij warme puddingen te eten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Voor degenen die van tonijn en olijven houden is dit de ultieme borrelsnack/weekendhap. Echt geweldig lekker en nog heel erg gezond ook voor hart en bloedvaten. Probeer zelf maar, proef hoe geweldig die smaken samenkomen in dat krokante omhulsel. Ruim voldoende voor 10 envelopjes van bladerdeeg, hangt ervan af hoe dik de vulling is die je erin doet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Mmm lekker, maar dit is een gezonde snack! Niet zo vet als saucijzenbroodjes en er zit groente in. Deze broodjes hebben een lekkere bite en het vet druipt er niet uit. Erg lekker in het weekend en als snelle, gezonde, borrelhap. Deze kan je ook rustig serveren op een buffet, ze zijn als eerste op! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Ook leuk om als toetje te gebruiken …  Lees verder »

Dit is een recept voor chocolademousse, zoals er zovele zijn. Als je geluk hebt combineert hij volgende drie belangrijke eigenschappen: heel smaakvol, toch heel luchtig, en vast, stijf. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Wil je een bijzonder nagerecht maken, maar niet een tijd in de keuken staan, dan is dit het recept voor jou, nl in 5 minuutjes klaar!!! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Nagerechtje voor 4 pers. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Luchtig ijsdessert …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

400 ml melk 100 ml slagroom 1 vanillestokje 6 eieren 75 g witte basterdsuiker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijk gepaneerde geitenkaasjes opgediend met een fris slaatje en een lauwe vinaigrette met aceto balsamico. Lekker lichte lunch, maar kan ook als starter. Smakelijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

400 gr witte chocolade. 600 gr room. 100 gr halve hazelnoten (naar keuze) 1,5 geraspte citroen schil, of 1 geraspte sinaasappel schil. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Kun je gebruiken als eetbare schaal voor o.a. ijs …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top