1. Home
  2. Community
  3. cs01
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

pastitio - of wat gebeurt er als lasagne en macaroni elkaar ontmoeten in Griekenland …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Een heerlijk smaakvolle fluweelzachte aspergesoep …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Dauphine is een weinig bekende regio in het zuid-westen van Frankrijk, rond Grenoble, waar dit gerecht, dat vermoedelijk de bekendste gratin van Frankrijk is, zijn naam aan ontleent. Het gebruik van room in dit recept is typerend voor de regionale keuken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Thaise zoetzure komkommersalade die direct klaar is en waar je niet op hoef te wachten tot de zure smaak is doorgetrokken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Heerlijk kruidenmengsel om de inmiddels ingeburgerde smaak van shoarma aan vlees en gerechten te geven. …  Lees verder »

Stevige dressing met een pittig accent …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Multi-cultureel

Een lekkere cocktail met een frisse kerriesaus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een lekker recept dat eigenlijk niet kan mislukken …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Een recept van mijn turkse vriendin Gunel …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Turks

Een populair Texmex gerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Geserveerd op een bedje van rucolasalade. De schol kan vervangen worden door tong of wijting. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Populairste salade in noord amerika …  Lees verder »

Na de recepten op smulweb te hebben bekeken, vond ik het nodig dit recept te plaatsen. Het is in ieder geval wat mij betreft een erg lekker soepje. Te vereenvoudigen door kant en klare wantans te kopen bij de toko... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Curry van kip met ananas en banaan …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 lamsracks à 4 ribbetjes (à la maison) (vers­gemalen) peper, zout 2 el olijfolie traditioneel (C1000) 1/2 pot lamsfond à 400 ml (Lacroix) 2 dl rode wijn 1 el grove mosterd 1 el verse tijmblaadjes extra nodig: braadslede of ovenvaste braadpan, aluminiumfolie …  Lees verder »

Top