1. Home
  2. Community
  3. cpkielema
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

EEN RECEPT VAN MIJN LIEVELING KOK JAMIE OLIVIER.DIT RECEPT STAAT IN THE NAKED CHEF EN IS ZO LEKKER.DE AARDAPPELTJES GEBRADEN IN HET VET VAN DE KIP MOET JE ER ECHT BIJ MAKEN. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Deze salade wordt gegeten als tussendoortje of als onderdeel van de Sakuska. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

Er zijn van die gerechten die je al jaren vanzelfsprekend maakt en waarvan je denkt dat iedereen het op die manier doet. Maar laatst kreeg ik van een kennis de vraag hoe ik mijn koolsalade toch maakte, bij haar bleef de kool hard. Tijd om mijn manier eens op smulweb te zetten! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Een Frans eenpansgerecht met kip, worstjes, bonen en een stukje brood. Perfect in de wintermaanden! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Wild heeft een karakteristieke aromatische smaak, doordat de dieren in de natuur veel beweging hebben gehad en daar het eigen voedsel bij elkaar hebben gescharreld. Eigenlijk dus het scharrelvlees bij uitstek, bevat weinig vet en is bovendien nog eens rijk is aan ijzer en eiwitten. De bereiding van wild kan ook nog eens simpel zijn! Meer inspiratie vind je op Wildplaza.com! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Wereld

Voedingswaarde per persoon 583 kcal. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Cassoulet wordt meestal met vlees klaargemaakt. Maar het kan ook met asperges. Liefst Belgische ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

 …  Lees verder »

200g gedroogde witte bonen,750g doorregen runderlappen,1 grote ui,2 tenen knoflook,2 tomaten,zout,versgemalen peper,4 el olijfolie,? zakje verse tijm,1 tl chilipoeder,1 pot vleesfond. …  Lees verder »

1-pans ovenschotel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Het duurd even voordat het klaar is, maar het is zo lekker! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

2 el olijfolie 4 kipbraadsticks 200 g linzen 2 teentjes knoflook 1 dikke plak bakbacon 2 magere runderbraadworsten 3 tomaten 1 pot kippenbouillon 1 dl rode wijn 3 takjes tijm 2 laurierblaadjes versgemalen peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

2 eetlepels olijfolie, 4 kipbraadsticks, 200 g linzen, 2 teentjes knoflook, 1 dikke plak bakbacon(vleeswaren), 2 magere rundbraadworsten, 3 tomaten, 1 pot kippenbouillon, 1 dl rode wijn, 3 takjes tijm, 2 laurierblaadjes, peper. …  Lees verder »

2 eetlepels olijfolie ? 4 kipbraadsticks ? 200 g linzen ? 2 teentjes knoflook ? dikke plak bakbacon (vleeswaren) ? 2 runderbraadworsten (magere) ? 3 tomaten ? 1 pot kippenbouillon (340 ml) ? 1 dl rode wijn ? 3 takjes tijm ? 2 laurierblaadjes ? (versgemalen) peper  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

1 kleine ui - 1 teentje knoflook - plak pekelvlees of pastrami a 100 gram - 1 blikje champignons a 200 gram - scheutje olie of klontje boter - 1/2 theelepel gemengde gedroogde Provencaalse kruiden - 1 potje of blikje witte bonen in tomatensaus a 200 gram - scheutje water of rode wijn - 1 theelepel aceto balsamico of rodewijnazijn - zout en versgemalen peper  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

1 kleine ui 1 teentje knoflook plak pekelvlees of pastrami van circa 100 g 1 blikje champignons (circa 200 g) scheutje olie of klontje boter 0.5 theel. gemengde gedroogde Provencaalse kruiden 1 potje of blikje witte bonen in tomatensaus (circa 200 g) scheutje water of rode wijn 1 theel. aceto balsamico of rodewijnazijn zout en versgemalen peper  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Cassoulet met kip …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch
Top