Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.
Één van de lekkerste ovenschotels die ik ken en ook nog eens boordevol groenten en dus vitamines!
Geïnspireerd door Rudolph van Veen, maar met een compleet eigen uitvoering genieten van alle lekkere smaken die Italië in zich heeft! …
Lees verder »
Bewaard
2.074
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
51
+
Reageer
Waardering3.5van 5
Feestelijke lasagne-ovenschotel voor het voorjaar. …
Lees verder »
Bewaard
9
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Gezonde en exotisch smakende maaltijdsalade …
Lees verder »
Bewaard
18
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering5van 5
Smakelijk vis-groentenschoteltje en laag in calorieen. …
Lees verder »
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Harira is een goedgevulde soep van groenten, lamsvlees en geurige kruiden …
Lees verder »
Bewaard
24
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering4van 5
Een kaasfondue die niet kan mislukken, snel klaar, maar vooral erg lekker is. Gezellig om op oudejaarsavond na het bakken van oliebollen enz. een makkelijke en hartige maaltijd te serveren. Ook ideaal om met een grote groep te eten. Hoeveelheid aanpassen. …
Lees verder »
Bewaard
11
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering5van 5
Heerlijke pastasalade met bacon en tuinboontjes. Flinke schaal vol. …
Lees verder »
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Heel lekker en gezond dessert …
Lees verder »
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
MAALVLEIS EN KAASPASTEI
…
Lees verder »
Bewaard
39
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
28
+
Reageer
Waardering4van 5
2 bananen1 reep pure chocolade(200 gr)1 doosje M&M mimi′sSpuitbus slagroom …
Lees verder »
Bewaard
66
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
21
+
Reageer
Waardering4.5van 5
4 fijngesneden lente-uitjes (kan ook 1 middelgrote prei zijn), 2 fijngesneden stengels bleekselderij, 25 gr boter, 300 g in blokjes gesneden aardappelen, 7 dl groentebouillon, 2 eetlepels bieslook en 2 eetlepels peterselie, 4 eetlepels creme fraiche …
Lees verder »
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
MET KNOFLOOK-KORIANDERDRESSING …
Lees verder »
Bewaard
9
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
2
+
Reageer
Waardering0van 5
350 gram zelfrijzend bakmeel 225 gram basterdsuiker 25gram boter1 ei
? deciliter water1 mespunt zout 1 theelepel nootmuskaat 2 theelepels gemalen anijszaad1 geraspte sinaasappelschil
75 gram oranjesnippers Ingredienten voor het glazuur:100 gram poedersuiker 1 eetlepel water of likeur …
Lees verder »
Bewaard
4
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
3
+
Reageer
Waardering0van 5
100 gram zachte boter/ 4 a 5 handappels, bijvoorbeeld goudreinetten of braeburn/ 100 gram suiker/ 2 eieren, gesplitst/ 100 gram gemalen amandelen/ 1 flinke eetlepel gezeefde bloem/ 0,5 citroen, schil geraspt en sap. …
Lees verder »
Bewaard
12
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
1 pond gemalen amandelen (waarvan indien verkrijgbaar ca. 20 gram bittere en anders alleen gewone amandelen)/ 1 pond poedersuiker/ 4 eetlepels aardappelmeel/ 3 eiwitten.
Voor het glazuur: 140 gram poedersuiker en 1 eiwit. …
Lees verder »
Bewaard
6
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Eenvoudig van vorm en bereiding, maarrrrr, overheerlijk om van te snoepen !!!! …
Lees verder »
Bewaard
7
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
2
+
Reageer
Waardering0van 5
500 gr ongezouten pistachenootjes
150 gr griessuiker
6 cl rozenwater (apotheek)
100 gr boter
250-300 gr kadaif (fijne noedels, te koop in Turkse winkels)
500 gr gewone kristalsuiker
bakpapier …
Lees verder »
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
70 gr poedersuiker
2/3 zakje vanillesuiker
140 gr fijngehakte walnoten
140 gr fijngehakte pistachenoten
140 gr fijngehakte amandelen
1 1/2 theelepel gemalen kaneel
1/2 theelepel koekkruiden
1 mespunt kruidnagelpoeder
10 vellen diepvries-fillodeeg, ontdooid
100 gr gesmolten roomboter
Voor de honing-notensaus:
de geraspte schil en het sap van 1/2 citroen
140 gr suiker
1 stukje foelie
2 pijpjes kaneel
3 kruidnagels
3 gekneusde pimentkorrels
1 1/2 eetlepel vloeibare honing
1 eetlepel gembersiroop
3 eetlepels notenlikeur
Voor de honingroom:
1 dl slagroom
een ingevette bakplaat …
Lees verder »
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Voorbereidingstijd: 60 minuten
Bereidingstijd: 100 minuten
? 225 g varkenslever (in plakken)
? 150 g ontbijtspek
? 75 g ham (blokjes)
? 200 g hamlappen (in blokjes)
? 75 g speklappen (magere, in blokjes)
? 1 kleine ui (fijngesnipperd)
? 1 teentje knoflook (geperst)
? 1 eetlepel Provencaalse kruiden
? 1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt)
? 1 eetlepel sinaasappelrasp
? 1 ei
? room
? 1 eetlepel cognac
? snufje zout
? snufje peper (versgemalen)
? 5 laurierblaadjes
? 1 pot cranberry compote (a 350 g)
? 2 deciliter melk
? aluminiumfolie
? patevorm
? braadslee
? keukenmachine
…
Lees verder »
Bewaard
7
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering0van 5
Fantastische borrelhap of voorgerecht (dit recept is voor 24 satetjes). U kan ze invriezen (2 maand houdbaar) …
Lees verder »
Bewaard
4
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering0van 5