Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. corfra
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

500 gr. kipfilet, 1 grote of 2 kleine mango's, 4 eetlepels mayonaise, 5 eetlepels mangosap, 2 theelepels paprikapoeder, 50 gr. pistachenoten …  Lees verder »

Zelfgemaakt is het altijd het lekkerst …  Lees verder »

Aardappelspiesje voor de barbecue …  Lees verder »

1 kilo spare-ribs 2 teentjes knoflook 1/4 theelepel gemberpoeder zout 2 eetlepelsbruine suiker 6 eetlepels ketjap manis 6 eetlepels witte wijnazijn 2 eetlepels water snij of hak de spare-ribs in stukken van 2 of 3 ribben roer voor de marinade alle ingredienten door elkaar en marineer de spare-ribs enkele uren deb ze droog en gril ze onder af en toe keren en bestrijken met de marinade in 15 min. gaareet de spare-ribs met saus …  Lees verder »

Lekker fris drankje voor de dorst …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Basic baking powder biscuits …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Hangop met bitterkoekjes. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Het populairste voorgerecht van de menukaart van het huis! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Ook lekker als dessert met lobbig geslagen slagroom! …  Lees verder »

VOOR DE KORST: 250 ml meel, 75 ml dicht-gepakte bruine suiker, 75 ml margarine, 125 ml hazelnoten, geroosterd en fijn-gehakt. VULLING: 250 gr monchou, zachtgeworden, blikje (300 ml) gecondenseerde melk, 3 eieren, 50 ml citroen-sap, 150 ml nutella. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Een toetjes-type muffin, dat er ook leuk uitziet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Ca. 8 stuks …  Lees verder »

Lekkere bollen, gevuld met slagroom, en bedekt met pure chocolade …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Uit het kinderkookboek van onze dochter. In ieder geval heel lekker …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1/2 pak biskwie San Francisco 1 pakje klopvast 175 gr roomboter 1/4 l slagroom 125 gr basterdsuiker wit 1 pakje monchou 1 pakje vanillesuiker 1 blikje vlavulling kersen Springvorm 24 cm …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

150-200 gr tarwebiscuits 150 gr boter (gesmolten) 100 gr basterdsuiker 1 pakje monchou kwart liter slagroom 1 pakje klopvast 1 blikje vlaaivulling …  Lees verder »

Lekkere taart …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top