1. Home
  2. Community
  3. compy
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Hartige taart met een letterlijke twist! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

/ …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Lekker met groene kool. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Betrooien met een oude kaas kan natuurlijk ook en een beetje Italiaanse kruiden erover strooien is ook een optie .Er zijn dus meerdere mogelijkheden maar het was heerlijk . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Het fillodeeg maak deze taartjes lekker licht en geschikt als voor- of brunchgerecht. Wilt u de taartjes als borrelhapje maken, gebruik dan kleine papieren cakevormpjes in plaats van een muffinvorm. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Kaasbroodjes op 2 manieren …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Het recept van mama …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Het recept voor deze sukadelappen vond ik op internet en ze waren toch lekker !!! Heel anders dan ik ze gewoonlijk maak (ook lekker hoor), maar de saus waarin de sukadelappen werden gestoofd was echt verrukkelijk. Dit recept ga ik zeker vaker gebruiken . …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Deze chocolade cakejes zijn vloeibaar van binnen en ze smelten op je tong, hoe lekker!  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Soto Ajam is een kruidige, gele kippensoep. Bij de soep worden allerlei hapjes geserveerd, zoals groenten, ei, seroendeng. Het leuke is dat er allemaal schaaltjes op tafel staan en iedereen zijn eigen soep kan samenstellen. Recept is ook te vinden in het receptenschrift van het boek Wereldeters. Tip: vertel tijdens de maaltijd je kinderen leuke weetjes over Indonesië. Bijvoorbeeld over het vroegere Nederlands-Indië; of over terrassen met rijstvelden; of over de neusaap die door de Indonesiërs ook wel Nederlandse aap werd genoemd (omdat hij zoveel leek op de Nederlandse kolonisten. Die hadden net zo`n grote neus en bolle buik!) WERELDETERS IS KOOKBOEK VAN HET JAAR 2012 (publieksprijs). http://www.wereldeters.nl …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Kinderkeuken

Deze babi pangang is in een handomdraai gemaakt met de kruiden die vrijwel altijd in je keuken te vinden zijn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Het basisrecept voor deze heerlijke ovenschotel vond ik in het kookboekje Chez lHirondelle. Omdat ik niet gauw tevreden ben heb ik er iets aan veranderd. Wij vonden het heel erg lekker. Dus hierbij het recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit is een verrukkelijke bonensoep. zalig in de winter maar kan ook in een ander jaargetijde. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heel lekker romige ovenschotel met broccoli en zongedroogde tomaatjes. Gezondheid ten top! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Tagliatelle 500 gram, olijfolie, zout en peper, knoflook 1 flinke teen of 2 kleinere, oregano 1 1/2 theelepel, witlof 400 gram, kastanjechampignons 250 gram, magere spekreepjes 250 gram, creme fraiche 125 ml, peterselie …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

250 gram tagliatelle; zout; peper; 400 gram kalkoenfilet; 1 sjalot; 200 gram paddestoelenmelange; 2 eetlepels boter; 4 takjes tijm; 5 eetlepels madeira; 70 gram tomatenpuree; 1 dl slagroom …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Mijn favoriete manier om kippenlevers te maken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Ik ben gek op stoofpotjes. Laatst heb ik dit recept voor het eerst klaargemaakt en het was een groot succes! Mijn kinderen zijn er helemaal gek op! Een vriendin tipte mij over deze site: sucadelappen bereiden …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top