1. Home
  2. Community
  3. cola60
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Super lekker nagerechtje dat we wel zeker 40 minuten moeten laten opstijven in de koelkast !  Eens in je leven moet je dit Italiaans nagerecht geproefd hebben !  Je kan  het eventueel bestrooien met stukjes fruit van het seizoen ....smakelijk  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Deze Spaanse stoofschotel is lekker pikant door de Pimentón de la Vera en de Chorizo. Wil je het iets minder pittig gebruik dan gewone gerookte paprikapoeder. Let op: Als je droge bonen gebruikt moet je ze de avond van te voren al in het water te weken zetten. TIP: Je kunt ook voorgekookte krieltjes of stukken gekookte aardappel toevoegen of erbij serveren. Alleen brood erbij is ook prima. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Een heerlijk, klein hapje vooraf aan het dinertje voor Adolphine en Frans. Ik had nog wat van deze bbqsaus in de diepvries en die heb ik gebruikt voor dit hapje.  Lekkere-bbq-saus-van-project-gezond …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

 Een heerlijk Aziatisch gerecht dat iedereen kan maken! Deze zoete kip ketjap zal bij velen in de smaak vallen. Probeer het zelf. Tip: Vervang de kippendijfilet in dit recept door drumsticks. Ik heb het vijfkruidenpoeder weggelaten, omdat mijn man daar geen liefhebber van is en eerlijkheidshalve moet ik toegeven, dat ik het in mijn smaakbeleving in dit heerlijk recept niet  gemist heb …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Zin in een lekkere en goedgevulde maaltijd? Deze overheerlijke, romige pastaovenschotel met kip, champignons en tijm staat zo op tafel en is erg makkelijk te maken! Maak de ovenschotel af met geraspte Parmezaanse kaas die smelt in de oven, daar blijf je van eten. Ga voor meer informatie en leuke recepten naar Blueband.nl …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Deze heerlijke appel perzik crumble eet je niet zozeer als gebak maar is meer als toetje geschikt. Erg makkelijk te maken en het valt bij iedereen in de smaak Met een bolletje ijs, nootjes of een toef slagroom maak je dit nog lekkerder. Je kunt het zowel warm als koud serveren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Dit gerecht is om je vingers bij op te eten. De pindasaus maak je zelf en is licht-pittig. Dat maakt dit gerecht, geïnspireerd op de Indonesische keuken, een topper! Het is een super makkelijk recept. Ik heb er zelf nog enkele ingrediënten aan toegevoegd om een beetje een extra Indonesische touch te geven, maar als je het simpel wilt houden kun je ze natuurlijk ook weglaten. TIP: Lekker voor erbij is deze Thaise-komkommersalade-fris-en-pittig …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

We hebben met vieren gesmuld van dit recept. Makkelijk te maken en met veel groentjes te combineren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Lekker met rijst en guacemole …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

Een uiensoep zoals een uiensoep moet zijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Deze romige kipfilet met tomaat uit de oven is een snelle basis voor het avondeten en geschikt voor iedere dag van de week. Serveer de ovenschotel met rijst en frisse komkommersalade. Ideaal om op een drukke doordeweekse dag iets gezonds op tafel te zetten. Ga voor meer informatie en leuke recepten naar Blueband.nl   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Tortelini met roomsaus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Verrassende combi van pasta en gyrosvlees. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een zomerse pastasalade Italiaanse / Spaanse stijl! https://chivanne.nl/orzo-salade/ …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Recept van een vriendin …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indiaas

Wij zijn liefhebbers van de buitenlandse keuken .En aangezien ik nog vakantie heb en wat meer tijd eens gaan neuzen en kwam ik uit bij dit recept .Mijn gezin heeft  ervan gesmuld en kreeg als  reaktie deze moet op smul je kan zo in een Mexicaans restaurant beginnen ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Een overheerlijke taart die vooral door het gistdeeg ( van Rutger vd Broek) niet drassig wordt en op zaterdag prima een broodje shoarma kan vervangen. Met andijvie uit eigen tuin en iets minder vlees best gezond. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Heel makkelijk en super lekker! Ziet er ook nog is leuk uit! Dit kan ook mooi door als een borrelhapje!  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Gnocchi, de vreemde balletjes gemaakt van meel en aardappel vind ik persoonlijk weinig smaak hebben en een wat vreemd mondgevoel. Maar bak je deze balletjes nog even, dan worden ze plots veel spannender met een krap korstje en zacht en smeuïg van binnen. Heerlijk in dit recept en hou je er niet van, bak dan krieltjes ervoor in de plaats. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Heerlijk zacht bloemkoolgerecht. 6 KH per persoon …  Lees verder »

Top