1. Home
  2. Community
  3. coco_1
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

"Ensalada de atun" …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

"Ensalada Rusa" …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

"Champi?ones al ajillo", een altijd lekkere en zeer gemakkelijk te maken tapa, vindt je doorheen heel Spanje. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

"Gambas al ajillo". Garnalen in knoflooksaus behoort tot de klassiekers van de Spaanse tapas en geeft maar weinig ruimte tot variaties zonder afbreuk te doen aan de eenvoud. Gebruikt u diepgevroren garnalen (de meeste garnalen die in de supermarkt verkrijgbaar zijn, zijn bevroren en ontdooid), dan is het belangrijk de garnalen goed te zouten met zeezout en ze een paar minuten te laten staan alvorens ze verder te verwerken, zodat het zilte aroma terugkomt. Knoflookgarnalen worden speciaal opgediend in ondiepe eenpersoons aardewerken kommetjes of cazuelitas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

"Boletes rellenos", er bestaat een eindeloos aantal variaties met gevulde paddestoelen, maar ik heb nooit zulke bijzondere en smakelijke als deze geproefd. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans
Top