1. Home
  2. Community
  3. coccinelli
  4. Kookboek Vis, schaal en scheldieren
Kookboek "Vis, schaal en scheldieren"

Een stoofpotje van kabeljauw, sjalotjes, champignons,tomaten, room en kruiden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Lekker voorgerecht met een Oosterse smaak. Bij mijn etentjes altijd een succes. Als je van gember houdt eet je bijna je vingers er hij op! De saus kun je goed tevoren maken. Doe er dan nog geen boter doorheen. Vlak voordat de saus wordt opgediend de saus verwarmen en van het vuur de koude boter erdoor kloppen.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Een gerecht om je vingers bij af te likken. De saus kun je natuurlijk ook serveren bij gewone garnalen of een lekker stukje gebakken kabeljauw. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Portugees

Overheerlijke vis met een verrukkelijke saus. Echt een feestelijk gerecht dat in korte tijd klaar is. Wij gaven een etentje en dit viel bij iedereen heel erg in de smaak. ( 380 kcal - vet 24g - eiwit 38 g - koolhydraten 4 g ) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Op de veelzijdige Cadac Meridian maak je heerlijke gamba's en broodjes voor bij een zomerse salade. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Deze amusehapjes van avocadomousse met garnalenroom doen niet onder voor die in een restaurant! Serveer ze bij het aperitief of amuse of in een glaasje als voorgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een bijzonder voorgerecht dat u kunt voorbereiden en in de koelkast bewaart tot aan verdere bereiding . Ook heerlijk voor bij de Barbecue.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Borrelhapje met gerookte zalm …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Voor een eenvoudige maaltijd of een warme lunch …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een salade die als voorgerecht het kaarslicht verdient …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Een, naar mijn smaak, verrukkelijk, kruidig voorgerecht. Heerlijk met Elzasser Gewurztraminer. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

200 gr crabfantasy 4 plakjes bladerdeeg 40 gr verse roomkaas met kruiden 125 ml creme fraiche 1 ei 2 el mayonaise 1 el cognac zout, peper peterselie 1 el citroensap 1 el melk 1 pakje achtkruidenmix (diepvries) bieslook …  Lees verder »

Dit is een open ravioli, maar met succes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

150 gr hollandse garnalen,150-200 gr pasta, 1 appel, 1 ui, een paar stukken zoetzure paprika (potje, bonduelle), 500 gr verse spinazie, 100 gr pinda's, zout en peper, scheutje yoghurt, beetje zoete sojasaus …  Lees verder »

En gegrilde St.-Jakobsmosselen en een licht pittige soja koriander dressing. Kerstmenu restaurant Heerlijk, gevonden bij Planet Internet …  Lees verder »

1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 30 g boter 1 bloemkool, in roosjes 3/4 - 1 l groentebouillon 2 blaadjes laurier zout peper 1-2 tl mosterd 2-3 el fijngesneden bieslook 125 g gerookte paling, in reepjes 1 1/2 dl slagroom, lobbig geklopt 30-35 g pinda's, fijngehakt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

600 gram gerookte palingfilet - 1 liter visbouillon - 150 gram prei in stukken - 150 gram gele courgette - 150 gram courgette - peultje - 1/2 bosje bieslook - 100 gram grietfilet - 100 gram palingfilet - 20 gram waterkers - 20 gram dragonblaadje - 1 dl. room - 1 eiwit - zout en peper - 4 klontjes koude boter - 1 bouquet garni - 1 draadje saffraan - 1 1/2 liter water  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

1 komkommer 5 dl. kokosmelk (blik) 3 dl. magere yoghurt 2 el. fijngesneden munt zeezout versgemalen zwarte peper 2 teentjes knoflook 2 el. extra viergine olijfolie ? tl. komijnzaad mespunt gedroogde chili(vlokken) 12 ongekookte gepelde gamba?s …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais
Top