1. Home
  2. Community
  3. coccinelli
  4. Kookboek Makkelijk indiaas
Kookboek "Makkelijk indiaas"

1 blok tofu(ca 350gram);3 theel chilipoeder;1 theel korianderpoeder;1/2 theel gemalen komijn;zout en versgemalen peper;1ui;2knoflookteentjes;1 dl Bulgaarse of Griekse yoghurt; 1 eetl versgeraspte gemberwortel;2 eetl gesnipperde munt; 2 eetl olijfolie;1 dl kruidenbouillon. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

200 g rode linzen 5 dl groentenbouillon 125 g rode uien, grof gesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 el (Madras)currypasta 65 g plakjes ontbijtspek 200 g entrecote, in dunne plakken frituurolie 4 pappadums 3 el witte wijnazijn 1 1/2 el walnootolie zout kerriepoeder 2 el fijngehakte pistachenoten, geroosterd …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Een heel lekker bijgerecht voor Indiaas eten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Makkelijk en toch speciaal …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

Sinds t bezoek aan India stond dit gerecht nog altijd op mijn things to do-lijstje. Hij was echt heeeeerlijk, beter nog dan in mn herinnering; …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Gebruik voor deze curry kippenvlees van de bout, dat blijft zachter dan kipfilet …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indiaas

Deze curry staat in een oogwenk op tafel. Hij smaakt heel speciaal door de combinatie van de kruiden en pikante appels. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

400 gr kip 2 in ringen gesneden uien 2 teentjes in fijne plakjes gesneden knoflook 4 hardgekookte eieren 2 eetl. boter 2 a 3 eetlepels pittige kerriepoeder 400 gr panklare sperziebonen 1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet) peper, zout 1 klein bekertje demi creme fraiche 2 eetlepels fijngehakte peterselie aardappels of rijst …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

De kippenlevertjes geven een aparte smaak aan deze rijstschotel uit India en is lekker goedkoop!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas
Top