1. Home
  2. Community
  3. cjjenje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Hoewel zacht en romig is gerookte forelmousse toch nogal machtig. Daarom kunt u uw gasten beter adviseren kleine porties te nemen. Serveer met gekoelde, droge witte wijn. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Hoewel zacht en romig is gerookte forelmousse toch nogal machtig. Daarom kunt u uw gasten beter adviseren kleine porties te nemen. Serveer met gekoelde, droge witte wijn. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Hoewel zacht en romig is gerookte forelmousse toch nogal machtig. Daarom kunt u uw gasten beter adviseren kleine porties te nemen. Serveer met gekoelde, droge witte wijn. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Deze terrine ziet eruit of een meesterkok uren aan de slag is geweest. En de bereiding valt reuze mee. Het meeste werk doet u trouwens van tevoren. Dus als u ergens eer mee in wilt leggen???.. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

1 grote gestoomde makreel (± 400 g) 100 g roomkaas, neutraal 1 dl slagroom 1 biologische citroen of limoen versgemalen peper en zout potje mierikswortel Vervang de mierikswortel eventueel door wasabi of sambal brandal voor een pittige variant. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijke chocolademousse. `s Avonds een etentje? Maak deze chocolademousse dan de avond ervoor klaar, zodat je niet de gehele avond in de keuken staat en toch wat bijzonders op tafel kunt zetten. …  Lees verder »

125 gr zachte boter 150 gr kristalsuiker Een theelepeltje vanille-extract 2 eieren 185 gr zelfrijzend bakmeel, gezeefd (of patentbloem plus 1 koffielepel bakpoeder) 125 ml volle melk 2 Koffielepels rozenwater 150 gr verse frambozen Poedersuiker …  Lees verder »

Deze Cranberry Portsaus is zowel warm als koud erg lekker bij kip, kalkoen, varkensvlees, eigenlijk bij alles wat jezelf lekker vindt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijk en verfijnd voorgerecht. Prima van te voren te maken. …  Lees verder »

Het najaar is nu echt aangebroken en ik zie weer overal de meest heerlijke paddenstoelenmelanges liggen. Zo was ik vanmorgen vroeg bij de groenteboer en dat zag er zo lekker uit dat ik het niet kon laten liggen. Duur was het ook niet daar er momenteel volop verse aanvoer is aldus de groenteman. Ik kwam dus terplekke op het idee om er begin van de middag een heerlijke, royaal gevulde, bospaddenstoelensoep van te maken. Nou het was niet lekker, maar werkelijk zalig ! Dit is genoeg om met 2 personen het hele weekend van te genieten. Bovendien is dit een heerlijke "opkikker" want je krijgt het er lekker warm van en het geeft energie. Succes ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een visschotel met een uitgesproken, vrij scherpe smaak. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

Een strop voor de winkeliers, als jullie dit recept hebben geproefd zul je nooit meer kruidenboter kopen! …  Lees verder »

Top