1. Home
  2. Community
  3. cjjenje
  4. Kookboek vegetarisch
Kookboek "vegetarisch"

Gevulde aubergines uit de oven. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Gevulde Gebakken aubergines met champignons …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Gevulde aubergine eens op een andere manier geserveerd, als hoofd en als bijgerecht te gebruiken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Pittige italiaanse ovenschotel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Van Brigit. Maakte het op 13 februari 2008. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Ik ken niemand die dit niet lekker vindt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Gebakken rijst met garnalen en varkensvlees KHAO PAD kun je in Thailand overal eten, in het kleinste gehucht, bij de straatventers en in restaurants van naam. Het is de bekendste en eigenlijk ook het gemakkelijkste gebakken rijstgerecht, het heeft iets weg van een nasi goreng, maar qua smaak is het duidelijk anders. Een rijstschotel die zich oneindig laat varieren want wat wilt u erin? Vis, garnalen, mosselen, groente, vruchten? Het kan, het mag. Maar vergeet in ieder geval de eieren niet, want die horen erin, zoals menige Thai je zal vertellen. En de Thai eten Khao Phad gepeperd, dus als u van scherp houdt... Hieronder nu een aangeklede Khao Phad. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

Naan wordt in India bij de maaltijd vaak gebruikt in plaats van bestek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

1 bloemkool in roosjes zout 1 gesnipperde ui 1 lente-ui in smalle ringen 2 el plantaardige olie anderhalf tl kerriepoeder mespuntje sambal 75 g cashewnoten  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

2 scharreleieren200 gr. spinazie, gewassen75 gr. hazelnoten, geroosterd150 gr. rookvlees, in reepjesvoor de dressing:2 eetl. olie1 theel. citroensap1 theel. worcestersaus1 theel. dragonzout,peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

300 gr gemengde paddestoelen 4 plakken parmaham of rauwe ham 200 gr spinazie 2 el olijfolie voor de vinaigrette 1 el rode wijnazijn 1 tl mosterd 1 tl honing 4 el olijfolie peper en zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Heerlijke gezonde lunch …  Lees verder »

55 gr niet al te dunne plakken magere bacon 300 gr verse bladspinazie 1 rijpe avocado 115 gr champignons 2 el citroensap 5 el olijfolie 5 ml witte wijnazijn schepje suiker zout en versegemalen peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

300 g verse spinazie 200 g gerookte kipfilet 1 kleine perssinaasappel 6 el olijfolie, 3 el grove mosterd, zout en peper,40 g gepelde en grof gehakte pistachenoten …  Lees verder »

Een frisse salade met noten en spek …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Deze falafel aten we in Jenin, bij Al Umbashi, een van de beste falafelplekken in town. Knapperig vanbuiten, smeu├»g en kruidig vanbinnen. Geserveerd met zijdezachte hummus, pittige tahinasaus, frisse salades en zoutzure pepers en komkommers. Erbij versgebakken kmaj, ofwel pitabroodjes. Super-fastfood!` - Nadia Zerouali & Merijn Tol …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Arabisch

800 gram Roseval aardappelen 2 rode uien 6 eetlepels olijfolie 250 gram verse spinazie gemengde, verse Italiaanse kruiden zout peper limoensap  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top