1. Home
  2. Community
  3. cjjenje
  4. Kookboek vis
Kookboek "vis"

1 ui(gesnipperd)/4 teentjes knoflook(gehakt)/2 eetl olijfolie/1 pak gezeefde tomaten(500g)/100ml droge witte wijn/100ml visfond/3 bakjes fruit de mer(vis a 150g)/200g zeewolffilet(of kabeljauw in grove stukken)/? citroen/1 zakje verse peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

* 2 ronde glaasjes met rijst * 200 ml rijstazijn * 1 eetlepel fijne kristalsuiker * 6 velletjes nori * 120 g zalm, in kleine, niet te dikke reepjes * 120 g rode tonijn, in kleine, niet te dikke reepjes * sojasaus, wasabi en ingemaakte gember naar smaak …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Het gerecht van Tunesische Brik. Gegeten tijdens de Ramadan …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

En gegrilde St.-Jakobsmosselen en een licht pittige soja koriander dressing. Kerstmenu restaurant Heerlijk, gevonden bij Planet Internet …  Lees verder »

Gerookte zalm Monchou Bieslook Bosui Verse tonijn Soja Wasabi Chuca Diverse soorten sla Ketchup Suiker Whisky Mayonaisse Rivierkreeftjes …  Lees verder »

Een heerlijk tartaatje van verse rauwe tonijn met een pittige bite …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Een heerlijke moot verse tonijn, door sesamzaad gerold, even dichtgeschroeid en op verschillende soorten sla met een superlekkere Wasabi-dressing. Dit is echt hemels, dit moet je proberen!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Een heerlijk voorgerecht met verse tonijn. Een succesnummer voor ieder dineetje. Kijk ook eens op http://hetetenisklaar.wordpress.com …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

Bevat per eenpersoonsportie: Energie 20 kCal - Eiwit 3 g - Vet 1 g - Koolhydraten 1 g …  Lees verder »

Limoen risotto met tonijn en gegrilde groene asperges Dit is een gerecht van Mark en Aad van Restaurant MimosA in Rotterdam. Klik hier voor Restaurant MimosA …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Zelf ben ik fan van de tempura, alleen maak ik hem liever met bier in plaats van water. En de limoenmayo vervangen door apollo soya wasabi, Mmmm Dan als je geen echt tempurameel kunt vinden kan het ook met gewoone bloem, alleen moet je het wel luchtig kloppen/mixen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Recept van Paul van Waarden, Gamba?s en langoustines in kerriesaus op gebakken bloemkoolplakken. Dank aan de kookles van papa Pico …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal
Top