1 ui(gesnipperd)/4 teentjes knoflook(gehakt)/2 eetl olijfolie/1 pak gezeefde tomaten(500g)/100ml droge witte wijn/100ml visfond/3 bakjes fruit de mer(vis a 150g)/200g zeewolffilet(of kabeljauw in grove stukken)/? citroen/1 zakje verse peterselie …
Lees verder »
* 2 ronde glaasjes met rijst
* 200 ml rijstazijn
* 1 eetlepel fijne kristalsuiker
* 6 velletjes nori
* 120 g zalm, in kleine, niet te dikke reepjes
* 120 g rode tonijn, in kleine, niet te dikke reepjes
* sojasaus, wasabi en ingemaakte gember naar smaak …
Lees verder »
En gegrilde St.-Jakobsmosselen
en een licht pittige soja koriander dressing.
Kerstmenu restaurant Heerlijk, gevonden bij Planet Internet …
Lees verder »
Een heerlijke moot verse tonijn, door sesamzaad gerold, even dichtgeschroeid en op verschillende soorten sla met een superlekkere Wasabi-dressing.
Dit is echt hemels, dit moet je proberen!!! …
Lees verder »
Limoen risotto met tonijn en gegrilde groene asperges
Dit is een gerecht van Mark en Aad van Restaurant MimosA in Rotterdam.
Klik hier voor Restaurant MimosA …
Lees verder »
Zelf ben ik fan van de tempura, alleen maak ik hem liever met bier in plaats van water.
En de limoenmayo vervangen door apollo soya wasabi, Mmmm
Dan als je geen echt tempurameel kunt vinden kan het ook met gewoone bloem, alleen moet je het wel luchtig kloppen/mixen. …
Lees verder »