1. Home
  2. Community
  3. cindy2009
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heeeerlijk rundvlees met groenten …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Via via kreeg ik dit recept voor een verrukkelijke, authentiek Thaise maaltijd-salade te pakken en deze is zo lekker, dat wij 'm minstens eens per maand eten. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Thais

*2 el rozijnen*2 el pijnboompitten*olijfolie*500 gr lamsgehakt*1 beschuit*1 ei*zout*versgemalen peper*2 tl paprikapoeder* VOOR DE SAUS:*250 ml dikke yoghurt*2 el fijngehakte peterselie*1 el sambal oelek* …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

25 g blanke rozijnen 3 stuk bos-uitje, fijngesneden 40 g boter, koud ? Knorr vleesbouillonblokjes 1 courgette, in blokjes van 2 cm 175 g couscous 300 g magere kalfslappen 1 doosje kersttomaat 50 g kikkererwten 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 koolrabi, in blokjes van 2 cm 1 dl groene Spaanse peper 1 tl saffraan 1 kleine ui, gesnipperd 1 kleine winterwortel, in blokjes van 2 cm zout peper. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Weer een heerlijk marokkaans recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

Een stoofschotel met kruiden en specerijen als komijn, paprikapoeder, munt en kaneel worden in deze stoofschotel gebruikt, samen met natuurlijk de tomaten. Zie ook mijn artikel over Marokko. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Marokkaans

Marokkaanse stoofschotel, lekker met couscous en sperziebonen …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

Een heerlijk gerecht met lamsgehakt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Heerlijke Marokkaanse stoofschotel …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans

Marokkaanse specialiteit …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

Pittig marokaans recept, gemakkelijk met veel eters en erg gezond …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans

1 dl droge witte wijn sap en rasp van 1 sinaasappel 1 1/2 groentebouillontablet 4 el olijfolie 4-6 sjalotjes, gepeld 1/2 zakje saffraan 1 kg lamsvlees in grote blokjes 1 tl ketoembar 1 tl djinten 1/2 tl chilipoeder 1 kaneelstokje 2 teentjes knoflook, gepeld 200 g gedroogde abrikozen 200 g gedroogde pruimen zonder pit 2 el sesamzaad 2 el amandelschaafsel 1 dl slagroom, licht geklopt 2 el koriander, fijngesneden zout peper …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

Krokant roergebakken kipreepjes met een zoetzuur en pikant mengsel van limoensap en chilisaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais
Top