1. Home
  2. Community
  3. chutneyzusje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Tongfilet uit de oven met Safarisaus, (Tongstrelend ! ) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Dit heerlijke Cambodjaanse roerbak met mango en sugarsnaps recept is lekker, en snel op tafel. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Deze kipfilet wordt gestoofd in een mengsel van rode wijn en bouillon en kan binnen een half uur op tafel staan. …  Lees verder »

Deze lekkere Japanse noedelsoep met peultjes en paddestoelen is een komplete maaltijdsoep. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

- 250 gram spaghetti of tagliatelle (liefst koelvers) - 2 citroenen - 1 teentje knoflook - 3 eetl. olijfolie - 75 gram rucola - 100 gram geraspte Parmezaanse kaas - versgemalen zwarte peper - 150 gram gerookte zalm …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Kip in een pakketje van Jamie Olivier OnVeRsTeLbAaR LeKkEr..... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Deze broodjes smaken heerlijk bij mediterraan getinte vleesmaaltijden en zijn ook op de barbecue te bereiden. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

50 gr. bacon, 1 1/2 sinaasappel, 2 varkenshaasjes, zout/peper, 60 gr. boter, 1 dl. rode wijn, 3 eetl. creme fraiche, 2 theel. mosterd, 4 eetlepels bosbessenjam. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 kilo asperges, zout, 1 limoen, 1 teentje knoflook, 1 zakje basilicum, 1 dl. Italiaanse olijfolie extra vierge, versgemalen peper, 1 zakje rucola, 1 bakje Hollandse garnalen (100 gr.) …  Lees verder »

Een √©√©npans kipgerecht met rijst en pittige chorizo-worst. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans

Een lekker hartig nagerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Italiaanse rucola-sla met mozzarella. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Chocoladetaart, ook heerlijk als dessert met een bolletje ijs. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

* 6 citroenen * 6 theelepels zeezout * citroensap * water * tijm * olijfolie * glazen pot Trek de citroenen met schil in 4 parten uit elkaar en strooi er per citroen een theelepel zeezout in. Druk ze dicht en laat ze 2 dagen in een schaal in de koelkast staan. Stop de citroenen daarna tegen elkaar aan in een ( schone) glazen pot. Giet daar een mengsel van half citroensap en half kokend water over. Aan dit mengsel voegt u een bosje tijm toe. Schenk er vervolgens een laagje olijfolie op en sluit de pot af. Laat de pot voor gebruik 3 tot 4 weken in de koelkast of in een koele kelder staan.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top