1. Home
  2. Community
  3. christine5
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Zoet vruchtenbrood , zeer geschik recept voor een high tea! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Zoet vruchtenbrood , zeer geschik recept voor een high tea! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Engelse ovenschotel die wat weg heeft van een hutspot-schotel. Het heeft voor een groot deel dezelfde ingrediĆ«nten maar door toevoeging van thijm, mosterd en worcestersauce is het toch weer helemaal anders. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Deze Oreo-bonbons zijn zo ongelooflijk lekker en makkelijk te maken. Dit recept is van mijn zus, die deze bollen ooit eens voor mij maakte. Nu heb ik er mijn eigen draai aan gegeven! Deze bonbons zien er feestelijk uit en smaken heerlijk. Ze zijn goed voor speciale gelegenheden, weekenden, vakanties of gewoon omdat het kan …  Lees verder »

Heerlijke melanges van kruiden voor kip, varkenskarbonades of biefstuk/t-bone steaks. Strooien maar en klaar. (een goed tip is als je weer een keer een strooi potje van een of ander leeg hebben om deze kruiden mixen erin te doen. Dit word dan in een droge, koel en donker voorraadkast bewaard. Handig voor als je iets snel klaar wilt maken of niet weten wat voor vlees je nu weer moeten klaarmaken? …  Lees verder »

  • Afrikaans

Die poeding het my ma altyd vroeer vir ons gemaak en ons as kinders wat daar dol op. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Mijn recept komt oorspronkelijk uit het Indonesisch kookboek van Beb Vuyk, ik het het recept iets aangepast! Ik zet dit altijd op tafel als ik een rijsttafel serveer, altijd een succes! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Voor bij een oosterse tafel en of buffet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Het zoveelste roti-recept op het smulweb, maar deze is zo lekker! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Lekker zachte en romige cake met vanille smaakje. Heerlijk voor bij de koffie of als een tussendoortje. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Klein hapje, ook als voorgerecht te gebruiken …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Deze lekkere borrelhapjes maak ik regelmatig. Heel goed voor te bereiden en gemakkelijk te maken. Ze vallen altijd erg in de smaak. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

1 pak Honig Wraps 250 g verse roomkaas tuinkruiden 300 g fricandeau vleeswaren groene krulsla verse peper zout  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Heerlijke snelle koude wraps. Ideaal voor een pick nick of om mee te nemen naar je werk. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Fusion

Heerlijke wraps met carpaccio, groene pesto en pijnboompitjes …  Lees verder »

Met een verjaardagsborrel is dit een altijd een succes! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Een borrelhapje van wraps waar je eindeloos mee kunt varieren …  Lees verder »

Presentatie is in Japan minstens zo belangrijk als inhoud. De sushi-hapjes zijn dan ook altijd mooi om te zien. Er zijn twee hoofdsoorten. De meeste Nederlanders kennen wel al de maki-mono - grappige ronde plakjes rijst, met verschillend gekleurde ingredienten in het midden en een zeewierblad eromheen. Daarnaast zijn er de nigiri-sushi - rijstbolletjes belegd met een stuk zeebanket of omelet. En sushi die wel wat weg hebben van petit-fourtjes, bestaand uit rijst in een zwart velletje, belegd met viseitjes of kleinere schelpdieren. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Japans
Top