1 el citroensap 1 1/2 dl champagne rose 3 el zoete sherry 3 el cognac 6 el gele basterdsuiker snufje nootmuskaat snufje kaneel 4 dl geklopte slagroom 6 kaneelkoekjes … Lees verder »
1 el citroensap 1 1/2 dl champagne rose 3 el zoete sherry 3 el cognac 6 el gele basterdsuiker snufje nootmuskaat snufje kaneel 4 dl geklopte slagroom 6 kaneelkoekjes … Lees verder »
Een oud achterhoeks recept. … Lees verder »
Lekker siciliaansvleesgerecht … Lees verder »
Lekkere italiaanse ravioli met vulling van zalm, en tomatensaus. … Lees verder »
500gr bloem 10 gr zout[of minder naar smaak] 1,5 dl lauwwarme melk 2 eieren 100gr boter 150gr in stukjes gehakte pure chocolade … Lees verder »
Witte chocolade mousse … Lees verder »
Eigengemaakte bonbons van pistache pitten espresso en tia maria … Lees verder »
Italiaanse chocolade kaakjes taart … Lees verder »
Indonesisch recept … Lees verder »
6 eidooiers met 50 gr suiker schuimig kloppen. 4 dl slagroom met 100 gr suiker en 6 eiwitten stijfkloppen. 200 gr pure chocolade met 15 gr boter in een kom op een pan met heet water al roerende laten smelten. 5 blaadjes gelatine in ruim koud water circa 5 minuten weken, uitknijpen, op laag vuur voorzichtig oplossen en aan de warme chocolade toevoegen. Het dooiermengsel erdoor roeren. Laten afkoelen en het eiwitmengsel erdoor spatelen. 4 kleine vormpjes met het mengsel vullen en 3 uur in de koelkast laten opstijven. Van een reep chocolade chocolade raspen voor de garnering. … Lees verder »
Voor in de boom … Lees verder »
180 gram boter, 180 gram fondant, 35 gram brandewijn, 175 gram slagroom, vanille, cacao. … Lees verder »
Lekkere bonbons van gevuld speculaas overgoten met chocolade … Lees verder »
Voor 36 overheerlijke ouderwetse toffees … Lees verder »
Karamel met chocolade omkleed - calory killers maar o zo lekker … Lees verder »
Tamelijk zalige chocolaadjes waar je niet alleen je gasten meer verwent, maar jezelf ook ! … Lees verder »