1. Home
  2. Community
  3. chimpie96
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit is een recept uit het kookschrift van het zomernummer van Smult met de lekkerste zoete recepten. Het lentenummer staat boordevol Aziatische & BBQ recepten en zomerse inspiratie. Je bestelt dit nummer nu op: www.smult.nl.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

1 ui 2 teentjes knoflook 25 gram boter 500 gram kippelevertjes 1 eetlepel kerriepoeder 1 blikje ananas op sap (netto circa 225 gram) 1 theelepel sambal oelek 1 eetlepel citroensap …  Lees verder »

3 eetlepels olijfolie 2 zoete uien, gesnipperd 4 tenen knoflook, geperst 600 gram gehakt 2 rode paprika`s, in reepjes 2 theelepels komijn 2 blokken gepelde tomaten (à 400 gram) 2 blikken bruine bonen (à 800 gram), uitgelekt 2 theelepel gemalen chilipeper 15 gram fijngesneden verse munt 300 ml Griekse yoghurt …  Lees verder »

150 g. gerookte zalm(100 voor door de tartaar, 50 voor roosjes) 200 g. verse zalm 1 sjalot 2 eetl. kappertjes 12 sprietjes bieslook 4 eetl citroen-mayonaise peper en zout …  Lees verder »

Rijst zout peper 1 klein teentje knoflook 1/2 rode paprika 1/2 gele paprika 1 wortel 200 gram broccoli 100 gram kipfilet 1/2 theelepel olie 1 theelepel allesbinder of aardappelzetmeel 1 eetlepel zoetzure chilisaus …  Lees verder »

1 teentje knoflook 150 ml volle yoghurt 1-2 eetlepels citroensap zout peper suiker 1/4 krop ijsbergsla 100 gram kerstomaten 1 blik maïs 1 ui 400 gram kipfilet 2 eetlepels olie gyroskruiden 1 theelepel gedroogde oregano 1 turks brood …  Lees verder »

500 gram tagliatelle zout peper 1 ui 1 teentje knoflook 500 gram varkensschnitzel 2 eetlepels olie 1 eetlepel bloem paprikapoeder 200 ml slagroom 1/2-1 vleesbouillonblokje 1/2 bosje peterselie …  Lees verder »

3 eetlepels suiker 30 gram maïzena 500 ml + 4 eetlepels melk 2 eieren 4 (kleine) peren …  Lees verder »

500 gram tomaten 500 gram courgette 1-2 tenen knoflook 250 gram uien 1-2 takjes rozemarijn 3-4 steeltjes tijm 2 eetlepels olie zout peper 600 gram kabeljauwfilet 2 eetlepels citroensap 100 ml crème fraîche 4-5 eetlepels boter 3 eetlepels paneermeel …  Lees verder »

200 gram couscous 1 komkommer sap van 1 citroen 4-5 eetlepels olijfolie 2 bosuitjes, in dunne ringetjes 4 eetlepels peterselie, fijngehakt 4 eetlepels munt, fijngehakt 50 gram pompoenpitten 200 gram zachte geitenkaas, verkruimeld 6 kerstomaatjes, gehalveerd …  Lees verder »

2 focacciabroodjes 1 bol mozzarella blikje tonijn op olie olijfolie 1 eetlepel verse italiaanse kruiden 1 eetlepel kappertjes 4 zwarte olijven zeezout zwarte peper gemengde groene sla …  Lees verder »

400 gram tagliatelle zout 250 gram gerookte spekreepjes 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1 pakje room culinair à 200 ml (Campina) 1 dl kippenbouillon (van een tablet) 100 gram oude kaas, geraspt versgemalen peper 3 eetlepels fijngehakte peterselie …  Lees verder »

Top