1. Home
  2. Community
  3. charkamman
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een lekkere pasta bijv. penne waar de saus lekker in kan zitten, 1 bakje champignons, duo bakje spekblokjes en een duo bakje hamblokjes, blikje tomatenpuree, 125ml slagroom, kruiden bijv. paprikapoeder,uitje en knoflook peper, zout... wat je lekker vind. geraspte kaas en pecorino …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond (400 ml) 3 takjes tijm 200 g cantharellen 1 dun bosuitje, in flinterdunne ringetjes 2 eetlepels platte peterselie …  Lees verder »

Een heerlijke vullende hartige taart. Kan als hoofdgerecht ook erg lekker als je een tapas avond heb . Ik serveer het altijd op een verjaardag, lekker, vullend en warm . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Hoofd-of lunchgerecht (4-6 personen) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Kan warm en koud worden gegeten. Heel makkelijk om eerder te maken en af te bakken 20` voor tijd. Erg makkelijk bij een buffet op verjaardagsfeest. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Ik heb dit recept van de monChou recepten en wil dit met iedereen delen als je een keer wat minder tijd hebt en snel lekker wil eten …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Lekker pittige ovenschotel. Door het gebruik van de mosterd en crème fraîche krijgt de kool een lekkere romige smaak. Geen aardappelpuree bovenop, maar aardappelen gestampt met wat crème fraîche en mosterd erdoor geroerd. Hierdoor krijg je een wat grovere laag, die heerlijk is bij de spitskool. Ook lekker met plakjes ontbijtspek op de schotel. Ze worden lekker knapperig in de oven. (zie foto) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Falso magre .orgineel siciliaans recept.daar wordt kalfsvlees gebruikt.maar het kan met alle soorten dunne lapjes vlees. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Mosterdmayonaise 600 g biologisch kipgehakt (ongekruid) 1 eierdooier 1/2 el salie 4 broodjes (bijv. Italiaanse bollen) 8-12 blaadjes sla 12 plakken tomaat 12 plakjes komkommer 12 plakjes augurk 1 rode ui, in halve ringen 4 plakken cheddar 8 plakken bacon 1 avocado, ontpit, in plakken olie om te bakken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Ouderwetse boerenkool met worst met een moderne look en een schuim van uitgebakken spek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijke biefstukspiesjes (je kan ook entrecote gebruiken) met een aparte mangosaus. De spiesjes zijn zonder mangosaus trouwens ook heerlijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Iers

Een lekkere en gemakkelijke ovenschotel bestaande uit doperwten, romige champignons, aardappelplakjes en brie. Bij deze schotel werd ik geinspireerd door een smulwebrecept. Je kunt natuurlijk ook diepvrieserwtjes gebruiken dat is nog lekkerder. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Bomvol omega 3-vetzuren en natuurlijk erg lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Dit is leuk, knapperige hartige bloemkool in röstivorm gepresenteerd. Het is weer eens iets anders qua presentatie en is veel lekkerder dan de saaie gekookte bloemkool met een vies papje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Dit is een heerlijk ovenschoteltje wat bovenal kerngezond is. Typisch zo`n leuk recept om je te ontdoen van allerlei restjes groente in de koelkast. Het is niet vet, past prima bij de tijd van het jaar, bevat heel veel smaak en is echt smullen! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Heel eenvoudig kip gerechtje waar jij weinig voor hoeft te doen, want de oven doet het werk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Afrikaans

Een stoofpotje van kabeljauw, sjalotjes, champignons,tomaten, room en kruiden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Antwerpen is een Bourgondisch paradijs. In de stad zijn veel verschillende keukens terug te vinden waar je heerlijk kunt eten. Maar naast de vele restaurants zijn er natuurlijk ook de befaamde frietkotten. Vooral in combinatie met Vlaams stoofvlees zijn de Belgische frieten verrukkelijk. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch
Top