1. Home
  2. Community
  3. cedy
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1.5 pond gehakt.1.5 pond prei 5 aardappels.6 uien.1 pot bruine bonen.1 gr potje tomaten puree.1 zakje chile poeder.halve theelepeltje sambal,zout peper en maggi …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Mexicaans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Hazelnootschuimtaart van Goddelijke Huisvrouw …  Lees verder »

Vorige week heb ik dit nagerecht gemaakt, het is heel eenvoudig te maken en superlekker. Mijn vriendin kwam de dag daarop eten en ik wilde de avond van te voren een mousse maken. Winkels waren dicht dus ging ik op zoek in mijn voorraadkast. Ik had nog een pot Amarene kersen, 100 gram witte chocola, Amerettini koekjes, en houdbare slagroom en wat eieren. Op internet naar een recept gezocht maar alles was voor veel meer personen met veel meer ingrediënten. Toen zag ik een heel klein receptje van een mousse met fruit voor 2 personen, ik heb de hoeveelheden verdubbeld en verder naar eigen idee dit nagerecht gemaakt. We waren met z`n drieën maar ik wilde ook een `proeftoetje` maken Wij hebben zitten smullen en mijn vriendin vroeg gelijk het recept. En nu zet ik het op smulweb zodat nog meer mensen van dit heerlijke toetje kunnen genieten. Op het laatst dacht ik er pas aan om een foto te maken dus je ziet hier alleen het eindresultaat. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Gevulde courgette - sonja bakker recept …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Een heerlijke salade bij geroosterd vlees, pittige stoofpotten, en bij het heerlijke Marokkaans-kipstoofpotje van alidada en natuurlijk bij de falaffel. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Marokkaans

Mix recept van meerdere Canneloni recepten. **LET OP** Geen bechamelsaus nodig. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Heerlijke en toch makkelijke ovenschotel. Met verse Parmezaanse kaas, creme fraiche, eieren en kruiden!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Deze heerlijke zoete varkensschotel met een vleugje gember en veel pepers om het pittig te manen verschijnt vaak op feestjes, dan wordt er een heel varken geslacht en is er vlees voor iedereen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

De wereldberoemde Caesar Salad is al 87 jaar oud, en werd eigenlijk bij toeval uitgevonden door de Amerikaanse restauranthouder Caesar Cardini. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de beroemdste salades ter wereld. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Als je bent opgegroeid in een streek waar de asperges als paddenstoelen uit de grond schieten kan het niet anders dan dat je alle geheimen van "het witte goud" kent. Zo zijn er een aantal dingen die je door de jaren heen leert en toepast om het beste resultaat te verkrijgen. Deze soep is met liefde bereid en het beste is uit de kast gehaald om er iets lekkers, nee zeg maar gerust iets hemels van te maken Deze aspergesoep is dan ook mijn paradepaardje. Ik hoop dat jullie hem ook kunnen waarderen. …  Lees verder »

Een variant op nasi of bami, verrassend lekker en heel eenvoudig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Omdat dit jaar wel een gedenkwaardig jaar is voor de familie van Oranje hoort daar natuurlijk ook een feestelijke en echte Hollandse soep bij. Met deze soep maak je niet alleen met koninginnedag de hele familie of buurt blij Zet een grote soeplepel in de pan en laat iedereen met zijn kop langskomen. Succes verzekerd …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Broodje warme beenham …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Dit hapje leerde ik van een vriendin die bij mij eens tapas is komen maken. Echt overheerlijk! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

2 rode paprika`s 2 gele paprika`s extra vierge olijfolie zeezout en zwarte peper uit de molen 2 rode uien 2 tenen knoflook, gepeld en geraspt/geperst 2 handen vol verse bladpeterselie, de blaadjes fijngehakt, de steeltjes apart gehouden 2 eetlepels rodewijn- of balsamicoazijn 2 handen vol vers van het stuk geraspte Parmezaanse kaas desgewenst 2 opgehoopte eetlepels mascarpone of crème fraîche 450 gram rigatoni, penne of spaghetti  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Het is niet Marokkaans, ook niet Arabisch zoals de meeste van mijn recepten, maar het is wel heel erg lekker en weinig werk om een lekker lunchgerechtje op tafel te zetten of zo maar tussendoor.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

* 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden * 4 wraps * 1 komkommer * 50 gram pijnboompitten * 2 pakjes (100 gram) gerookte zalm * 4 el groene pesto  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een heerlijke bijzondere frisse citrustaart. …  Lees verder »

Top