1. Home
  2. Community
  3. carlaburgt
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Eindelijk een echt lekkere schnitzel gegeten. Zoals hier beschreven maak je echt de lekkerste schnitzel. Krokant, lekker en zeker niet vet. Van origine wordt schnitzel van kalfsvlees gemaakt, maar als je een varkens-schnitzel op deze manier maakt proef je geen verschil. Als je dit geproefd hebt laat je de kant-en-klaar gepaneerde schnitzel echt staan! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

1 kg riblappen 2 eetlepels bloem flink stuk braadboter 500 gram uien 2 eetlepels balsamicoazijn 1 eetlepel bruine suiker 2 blaadjes laurier 2 bruine boterhammen 1 flesje bruin bier eventueel een paar kruidnagels 2 runderbouillonblokjes peper …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

50 gram digestive koekjes, verkruimeld 85 gram boter 7 blaadjes gelatine 1sinaasappel,uitgeperst 1 beker Almhof biogarde plus roomyoghurt, maracuja/perzik 1 banaan, in plakjes 125 ml slagroom, stijfgeklopt …  Lees verder »

Een geweldig lekker brood, je hebt geen broodmachine nodig en het is niet moeilijk. en je kunt er alles bij eten wat je maar lekker vindt. b.v een heerlijke gemengde salade enz.. en drink er een lekker glaasje wijn bij, mmmmm... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijke filodeegrolletjes met geitenkaas! Maak er gerust veel en vries ze tot gebruik in. Börek, met de klemtoon op de laatste lettergreep en een harde k, is de algemene naam voor allerlei soorten 'gevuld' brood; sigara spreekt voor zichzelf. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Een heerlijke aardappelschotel met krieltjes met zeer weinig calorieen! dus iedereen kan er met een gerust hart van genieten, en ook nog simpel en snel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Limburgs stoofvlees, een Limburgse specialiteit! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Regionaal

Serveer een vismousse in een visvorm, dat geeft het gerecht net even wat extra charme. …  Lees verder »

Heerlijk gerecht, en daarbij snel klaargemaakt. Ook heel goed als hapje te serveren. Bron: Voedingscentrum …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Super lekkere vegetarische balletjes voor in een pita... komt uit de Joodse keuken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Joods

Zo maakt mijn vriendin Penelope uit Korinthe haar tzaziki. Eet hem als mezze met lekker knapperig brood. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Mezze van 70 kcal. per stuk …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Echte griekse tzaziki(recept van een Griekse taverna op Kreta) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Deze loempia's zijn niet te onderscheiden van die uit de kraam  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Van die lekkere dikke luchtige pannekoeken die je in Amerika kan krijgen als ontbijt. Lekker om in het weekend te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

2 kopjes zelfrijzend bakmeel,1/2 kopje suiker,3 thl.bakpoeder,1 thl.zout,2 eieren,1 kopje karnemelk,3 eetl. gesmolten boter …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

American pancakes met oer-Hollandse hangop. Heerlijk als nagerecht of zoals de Amerikanen doen: als zoet ontbijt …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Volgens mijn franse familie lid de enige echte. Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Heerlijke zalmmousse, eenvoudig en snel klaar te maken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch
Top