1. Home
  2. Community
  3. carla_pizza
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Eigengemaakte gehakpizza uit de Magnetron …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Methode Montignac vetmaaltijd fase 1 in plaats van een deegbodem wordt voor deze pizza een gehaktbodem gebruikt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

400 gr. gehakt, 1 ei, 3 sneetjes oud brood zonder korst, 1 el tomatenketchup, 1 el Pesto saus, 1 tl. Knoflookpoeder, zout, peper, 3 el tomatenpuree, 125 gr. champignons, 125 gr. Mozzarella, 0,5 tl oregano, 50 gr. kaas (jonge) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

* 1 rode paprika*1 groene paprika*2 el olie*4 grote tomaten, ontveld en grof gehakt*zout*cayennepeper*1 1/2 tl oregano of tijm*2 blikjes pizzadeeg a 270 gr(Danerolles, koeling)*100 gr mascarpone*2 blikjes ansjovis met kappertjes*100 gr chorizo, in plakjes*12 gevulde groene olijven, in plakjes*3 el (vers)geraspte Parmezaanse kaas* …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Televizier/Carola Thomas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Bodem: 65ml warm water, 10ml gedroogde gist, 1 EL honing, 190ml koud water, 1/2 EL olijfolie, 1/2 EL zout, 250ml volkorenbloem, 500ml zelfrijzende bloem Garnituur: 1 gesneden ui, 1 EL olijfolie, 1 bussel spinazie, 4 EL verkruimelde feta, 2 grote tomaten in vierkanjes gesneden, 150gr geroosterde mozarella …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Voor 6 tot 8 personen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Met tomaat en peterselie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Pizza anders …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

25 g boter, 500 g gesneden prei, 1 Turks (plat) brood, (curry)ketchup, 150 g gesneden cervelaatworst of salami, zout, peper, italiaanse kruiden, 200 g geraspte kaas of mozzarella …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een lekkere zelfgemaakte pizza …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Maak pizza bodem met 1 pak broodmix, 3 dl handwarm water en 25 gr. margarine. kneden, 15 minuten laten rijzen op kachel (natte doek erover) 1 min kneden en 15 minuten rijzen. intussen bakblik invetten. sausje: boter smelten. 1 ui, teentje knoflook, rode en groene paprika (klein gesneden in pan. toevoegen tomaten in blik, maggieblokje en snufje oregano. tomaten beetje stuk roeren en 5 minuten laten doorpruttelen. Het deeg over bakblik verdelen. saus erop gieten. bedekken geruld gehakt, prei, uit, wortel, paprika, champignons. afwerken met salami, kaas, geraspte kaas en oregano. in voorverwarmde oven in ongeveer 25 minuten gaar bakken (bodem moet hol klinken). …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Dit heerlijke eenvoudige gerecht is heel vlug klaar en superlekker. Er kan veel mee gevarieerd worden. Je kan het zo pittig maken als je zelf wil. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

/-500gr diepvries bladerdeeg 2 uien 1rode paprika 1groene paprika 400gr champignons 4 eetl olie 200gr ger.kaas 1theel tijm 2theel oregano zout,peper 1/2-1 pot spagheroni 300gr schouderham dikke plakken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

1 pak pizzadeeg 1 pak pizzasaus 2 tl sambal 3 uien 2 spaanse pepers 25 gram boter 75 gram geraspte kaas 1 tl Italiaanse keukenkruiden 50 gram salami …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Pizza met veel verschillende groente …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Pizzadeeg voor verschillende vullingen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

1 pak witbroodmix 2 eetlepels olijfolie 3 dl lauwwarm water 1 klein potje Italiaanse tomatensaus met basilicum 2 uien 1 bakje champignons 400 g courgette 300 g gerookte makreel 150 sprotjes 100 g mosselen zonder schelp 1 bosje basilicum 100 g knoflookolijven 1 zakje geraspte mozzarella  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Deze ongewone pizza heeft een basis van aardappelen met bacon en tomaat. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top