1. Home
  2. Community
  3. branies
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Apart borrelhapje, recept voor 18 stuks. …  Lees verder »

Zomerdagfeestje, maak een lunch/brunch buffet met lekkere kleine hapjes, succes verzekert. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Wat smaakt zomers beter dan een frisse salade. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Altijd de juiste gaarheid bij het bereiden van dikke stukken vlees, wild, gevogelte en vis, ook al wijkt uw oventemperatuur af. In principe kan er niets mis gaan. Een kerntemperatuur meter is een meethulp die digitaal temperatuur weergeeft, deze is uitgerust met een temperatuursensor die in het vlees wordt geprikt. Het laat toe dat er met lagere temperaturen kan worden gewerkt, waardoor de vleessappen in het vlees bewaard blijven hetgeen de malsheid en structuur ten goede komt. Om salmonella besmetting te voorkomen is voor kip, kalkoen en varkensvlees een hogere kerntemperatuur vereist! De aanschaf van een kerntemperatuurmeter vergt geen grote investering, Ikea verkoopt deze voor minder dan 10,00 euro. …  Lees verder »

Het is mijn favoriete BBQ saus. Dit recept is voor ongeveer 3/4 ltr. saus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Proeven om het ervaren te hebben. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Een kipsaté met een verfijnde smaak, envoudig te bereiden. Grillen op houtskool komt de smaak ten goede. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Heerlijke starter bij een feestelijke zomer lunch / brunch, voorafgaand aan een diner als aperitief of tussendoor als een spoon. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Simpel en lekker …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Prachtige presentatie van groenten, als bijgerecht, 1/2 hoeveelheden aanhouden. Als hoofdgerecht, de flensjes op spiegel van tomatensaus plaatsen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

U zult niet veel gerechten vinden, waar vlees en vis samen gebruikt worden, maar deze klassieker uit de Italiaanse keuken combineert deze wel. Bij feestelijke gelegenheden komt dit gerecht gegarandeerd op tafel als voorgerecht.( 6 tot 8 personen ) Opgediend met een krokante sla kan het ook als hoofdgerecht geserveerd worden. ( 4 tot 6 personen ) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Eén van de meest bekende Italiaanse kalfsvleesgerechten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Kip en barbecue onlosmakelijk verbonden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Een smaakvolle salade, lekker bij gegrild of geroosterd vlees. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

Deze eenvoudige bereiding komt de smaak van het vlees helemaal ten goede. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Lekker opkikkertje bij een borrel of barbecue. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Sushi heerlijke apetizer of voorgerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans
Top