1. Home
  2. Community
  3. bosschaart
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Het bijzondere aan dit recept, want er zijn er natuurlijk al vele van op Smulweb, is dat de varkenshaas minstens 24 uur marineert in wijn met onder andere jeneverbessen en laurier, hierdoor krijgt het vlees een heel bijzondere smaak, die neigt naar wild. In de saus zitten bovendien lekker veel cantharellen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

4 kg mosselen, 1 wortel, 1 stengel witte selder, 1 kleine prei, 1 donkerbruine Trappist, 2 dl room, boter, tijm, laurier, zout, peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch
.

. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Surinaamse gele sambal.Deze sambal is heel eenvoudig zelf te maken.Maak hem zelf naar je eigen smaak! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Surinaams

Een lekker broodje Kip kerrie.MMMMMMMM lekker hoor!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Een heerlijke salade die met veel liefde is klaar gemaakt op oudjaarsdag door mijn dochter Pia haar eigen creatie. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

* La terrine 'bonne mine' *Verrukkelijk voorgerecht uit het 'Diner d'apres Annemarie Doddel', dat verder bestaat uit Notensoep, Varkenslapjes a l'orange en Chocolademousse. Met wijnadvies.Bron: De keuken op Slot Bommelstein …  Lees verder »

Voorgerecht 170kcal: speciaal voor de Kerstdagen. …  Lees verder »

Weer een overeerlijk recept gekregen van mijn grote vriend JeanMMMMMMMMMMMM lekker hoor. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Een heerlijk Zuid-Frans recept uit de wilde paardenstreek op basis van een peterselievinaigrette …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Dit is best een 'spannend' recept. Er is enige durf voor nodig om het de eerste keer te maken. Maar als u van pittig houdt, moet u het beslist eens uitproberen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Olijfolie, 150 gram spekreepjes, voorgekookte schrielaardappeltjes, 1 courgette, 1 aubergine, 1 paprika, zout, peper, Provencaalse kruiden, knoflook, 1 dl bouillon, 1 rookworst en Turks brood. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Blikje sardientjes, theelepel sambal, zout, een scheutje tomatenketchup en toastjes. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Dit recept kreeg ik van mijn grote vriend Jean, super …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

4 gepelde teentjes knoflook 1 zakje krielaardappeltjes in de schil (? 500 g) 2 eetlepels fijngeknipte peterselie 1 eetlepel fijngeknipte bieslook 2 eetlepels (olijf)olie zout, peper bakpapier …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Doet wat oosters aan …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Kip in rode wijn. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans
Top