1. Home
  2. Community
  3. bono123
  4. Kookboek taart
Kookboek "taart"

Heerlijk knapperig koekje. Lekker bij de koffie, of bij het dessert. Moet een uur opstijven in de koelkast. …  Lees verder »

Deze vochtige cake heeft een heerlijke peer/amandel smaak. Een perfecte manier om overrijpe peren te gebruiken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

50g boter of margarine mespunt zout 60g bloem 2 eieren 4 blaadjes witte gelatine 2 sinaasappelen 250 m1 slagroom 2 el suiker 1 dl vanillevla poedersuiker uit strooibus zilverpillen spuitzak met grote gladde spuitmond bakpapier …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Wat lekker: zelf gemaakte roomsoezen!! Misschien een idee voor moederdag? Het lijkt veel werk, maar dat valt allemaal reuze mee. Eens gestart loopt het als een trein. Met dit recept kan je ongeveer 16 soezen maken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Frisse citroen kwarktaart. Snel en makkelijk te maken. …  Lees verder »

Hazelnootschuimtaart van Goddelijke Huisvrouw …  Lees verder »

DEEG: 250 gram zelfrijzend bakmeel * 250 gram witte basterdsuiker * 100 gram boter * 1 ei * 1 zakje vanillesuiker * snufje zout * VULLING: 4 appels * 100 gram rozijnen * kaneel * vanillesuiker * BANKETBAKKERSROOM: 2 eierdooiers * 2 zakjes vanillesuiker * 40 gram kristalsuiker * 25 gram bloem * 1/4 liter melk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Uit het kookboek Plenty van Yotam Ottolengi. Een blijvertje! Door de bewerkingen die de knoflook ondergaat, is de smaak daarvan niet zo dominant aanwezig als je misschien zou denken, gelet op de hoeveelheid knoflook die je gebruikt. Een recensie over het kookboek kan je hier lezen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Wereld

Dit is een heerlijke kruidige worteltaart met een super lekkere romige laag. Ipv een taart kun je ook worteltaart-cupcakejes bakken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Luchtige taart van cakebeslag met ananas en appelstukjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Heerlijke shoarmataart die warm maar ook koud gegeten kan worden. Ideaal voor de weekenden en iets wat iedereen lust! …  Lees verder »

Met dit recept heb je 6 heerlijke eierkoeken, ik heb het verdubbeld. Volgende keer als ik ze maak zal ik er een foto bij plaatsen.Inmiddels een foto bijgeplaatst,beetje geexperimenteerd met bakken, grote en kleine eierkoeken gemaakt, oven iets hoger dan worden ze wel bruiner maar toch ook wat droger. De lichtere koeken vind ik persoonlijk toch lekkerder,ze zijn dan iets kleffig en blijven ook langer goed. …  Lees verder »

Dit is werkelijk een overheerlijk recept. Verrukkelijk voor Puddingbroodjes of in gebaks schelpjes met ijskoude vruchtjes er bovenop en als je daar ook nog van houdt, een lekkere dot slagroom erbovenop! En dan ook nog een 2e recept : Een verrukkelijke chocoladecrème met het basis recept van de Banketbakkersroom. voldoende voor een taart van 20 cm doorsnee. Ik vind dit sublieme recepten Het banketbakkersroom recept is van Koopmans. Wij hebben gesmuld! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Caribische variatie op cake …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Heerlijke, eenvoudig en super snel te maken cake. heerlijk luchtig. MAAR ECHT WEL... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Een super-lekkere tulband die ik al heel vaak gemaakt heb. Echt een succes! De tulband wordt gebakken in een kleine vorm en kan bijna niet mislukken. Het recept staat in het Oetker-boekje "Bak met Plezier", nr. 4 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Met kaneelroom en een knapperig amandellaagje! eigen foto`s …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top