1. Home
  2. Community
  3. biggreenegg
  4. Kookboek Desserts
Kookboek "Desserts"

Dit dessert is eenvoudig te maken, snel klaar en het smaakt verrukkelijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Het laagje frangipane geeft dit perzikentaartje een heerlijke twist. Valt het in de smaak? Pas dit dan ook eens toe in combinatie met andere vruchten.   …  Lees verder »

Deze strüdel wordt op de klassieke manier gemaakt. Het vormen van het deeg lijkt een lastig klusje maar is eenvoudiger dan het lijkt. Het resultaat is absoluut de moeite waard! …  Lees verder »

Pommes duchesse met hazelnoot …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Deze variant op de klassieke tarte tatin bevat de goddelijke combinatie van gekarameliseerde peer, walnoot en blauwschimmelkaas. …  Lees verder »

Ralph de Kok, Nederlands BBQ Kampioen 2010, creëert elke maand een Menu van de Maand. Schrijf je in en ontvang dit menu, exclusief voor Big Green Egg fans,elke maand in je mail! …  Lees verder »

Aardbeien Romanov is een bijzonder populaire klassieker. En terecht, de smaak is subliem en de zomer spat er vanaf. Ralph de Kok, Nederlands BBQ Kampioen 2010, creëert elke maand een Menu van de Maand. Schrijf je in en ontvang dit menu, exclusief voor Big Green Egg fans,elke maand in je mail! …  Lees verder »

Top