1. Home
  2. Community
  3. biggreenegg
  4. Kookboek Barbecue
Kookboek "Barbecue"

Deze carpaccio is gezond, heerlijk fris en heeft tegelijkertijd de karakteristieke zoete en aardse smaak door de geroosterde bietjes. …  Lees verder »

De consumptie van makreel is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Naast de kant-en-klare gerookte, gestoomde en ingelegde variant wordt makreel, om deze gezonde vis zelf te bereiden, bovendien steeds vaker vers gekocht. Maar welke bereidingen zijn er mogelijk naast grillen en roken op de Big Green Egg? Ralph de Kok ging met visser Lasse op pad om de vangst, eenmaal aan wal, op drie manieren te bereiden. …  Lees verder »

De consumptie van makreel is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Naast de kant-en-klare gerookte, gestoomde en ingelegde variant wordt makreel, om deze gezonde vis zelf te bereiden, bovendien steeds vaker vers gekocht. Maar welke bereidingen zijn er mogelijk naast grillen en roken op de Big Green Egg? Ralph de Kok ging met visser Lasse op pad om de vangst, eenmaal aan wal, op drie manieren te bereiden. …  Lees verder »

De consumptie van makreel is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Naast de kant-en-klare gerookte, gestoomde en ingelegde variant wordt makreel, om deze gezonde vis zelf te bereiden, bovendien steeds vaker vers gekocht. Maar welke bereidingen zijn er mogelijk naast grillen en roken op de Big Green Egg? Ralph de Kok ging met visser Lasse op pad om de vangst, eenmaal aan wal, op drie manieren te bereiden. …  Lees verder »

Dit recept lijkt misschien ingewikkeld door de grote hoeveelheid aan ingrediënten. Het merendeel hiervan is echter bestemd voor de rub, de saus, dressing en marinade. De low & slow bereiding is heel eenvoudig. …  Lees verder »

Strand na storm: Op aardappelrasp gebakken rode mulfilet met schaal- en schelpdieren Dit ultieme zomerse gerecht is een ode aan het strand en draagt de bijnaam 'Strand na de storm'. …  Lees verder »

Het laagje frangipane geeft dit perzikentaartje een heerlijke twist. Valt het in de smaak? Pas dit dan ook eens toe in combinatie met andere vruchten.   …  Lees verder »

Gamba's lenen zich bijzonder goed om te konfijten. Door de mango krijgt dit voorgerecht bovendien een heerlijk frisse smaaknuance. …  Lees verder »

De gratin die bij deze eendenborstfilet wordt geserveerd maak je iets anders, maar net zo makkelijk, dan een reguliere gratin. De smaak is bijzonder verrassend.  …  Lees verder »

De Big Green Egg leent zich bijzonder goed om mee te experimenteren. Niet alleen op het gebied van de vele bereidingsmogelijkheden, maar ook qua ingrediënten. Heeft u bijvoorbeeld wel eens geitenlamsvlees gegeten? Dit nog relatief onbekende ingrediënt is een ware delicatesse dat op vele manieren kan worden klaargemaakt. Ralph de Kok koos voor deze bereiding. Geniet ervan! …  Lees verder »

De Big Green Egg leent zich bijzonder goed om mee te experimenteren. Niet alleen op het gebied van de vele bereidingsmogelijkheden, maar ook qua ingrediënten. Heeft u bijvoorbeeld wel eens geitenlamsvlees gegeten? Dit nog relatief onbekende ingrediënt is een ware delicatesse dat op vele manieren kan worden klaargemaakt. Ralph de Kok koos voor deze bereiding. Geniet ervan! …  Lees verder »

In principe gebruik je voor dit gerecht alleen de eendenborstfilets. Door de poten te verwijderen en de filets met vel aan het karkas te garen blijft het vlees sappiger en smaakvoller. …  Lees verder »

Deze smaakvolle bijgerechten van de Big Green Egg zijn kunt u allemaal van tevoren bereiden.  …  Lees verder »

December staat ieder jaar weer in het teken van gezelligheid, van samen aan tafel genieten van de lekkerste zelfgemaakte lekkernijen. Maak er met deze gevulde kalkoen en smaakvolle bijgerechten van de Big Green Egg één groot feest van. De bijgerechten kunt u allemaal van tevoren bereiden. Geniet samen van een aperitief en als de kalkoen eenmaal gaar is kan het feest beginnen!  …  Lees verder »

Door de pompoensoep in een uitgeholde pompoen te serveren presenteert u hem op een heel spectaculaire manier. …  Lees verder »

Portobello in bladerdeeg …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Pommes duchesse met hazelnoot …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees
Top