1. Home
  2. Community
  3. bianca66
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Vaak gegeten in Mexicaans restaurant, smaakte zo goed dat ik het ook zelf heb geprobeerd, en het was erug lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Dit recept gebruik ik al jaren. Dit is echt zo lekker en iedereen kan het maken. Kan niet mislukken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Boerenkool met kleur een lekkere winterstampot waar steeds iedereen weer van smult. echt Hollands maar toch anders...! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 bakje kipkluifjes (ongeveer 600 gram) 2 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels tomatenketchup 3 eetlepels sesamzaad 2 eetlepels olie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Kinderkeuken

Hoofdgerecht voor 4 personen, Bereidingstijd: +- 15 minuten, Van: "Nynke" …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

* 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden * 3 tomaten * 500 gram kabeljauwfilet of tilapiafilet * 1 eetlepel citroensap * zout, versgemalen peper * 2 eetlepels bieslook * 75 gram geraspte kaas  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Onstaan uit koken van hetgeen er is huis aanwezig is. Daar kunnen ooit smakelijke recepten uit voort komen. Lekker makkelijk. Ik houd van oven gerechten. Je kan ondertussen de bijgerechten maken en de keuken opruimen. Heerlijk voor doordeweeks! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

1 pakje boursin knoflook bakje garnalen 3 tomaten 2 uien 2 teenjes knoflook 5oo gr tilapiafilet zout en peper 100 gr geraspte kaas.  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

2 tilapiafilets (diepvries); 2 kleine of 1 grote ui, gesnipperd; 1 tomaat, in plakjes; zout; lemonpepper; citroen; olijfolie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Dit gerecht kan gewoon niet mislukken! Deze ingrediënten bij elkaar, succes verzekerd. Het is nog geen 5 minuten werk en de oven doet de rest. Indien je gasten te eten krijgt kun je het al van te voren voorbereiden. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Hete sambal eitjes die heerlijk smaken bij een Indonesische rijsttafel. Het gerecht is zeer eenvoudig te maken. Het is wel verstandig om het gerecht een dagje van tevoren klaar te maken zodat de smaken goed in de eieren trekken. Sinds ik het recept gekregen heb van een goede vriendin ontbreken de hete KUCH eieren niet meer als we Indisch eten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

2 el. slaolie 1 ui 1 teentje knoflook 1 el. sambal oelek 2 el. ketjap 1/2 el. suiker 1 tl. azijn zout naar smaak eieren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Rijst, boontjesgrecht (sambalboontjes) en vleesgerecht (ajam ketjap) en diverse bijgerechten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Dit is toch wel zo heerlijk, ik kreeg het receptenkaartje bij mijn keurslager. Gemaakt, geproefd en deze mag blijven !!! Heerlijk dit stoofvlees en lekker pittig qua smaak. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

De lekkerste slavinken die ik ooit heb gegeten ! Dit komt puur door de kruiderij, maak je eigen slavinken en heel snel klaar ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

500 gram Magere runderlappen of riblappen, in blokjes 50 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel wok- of arachideolie 4 sjalotjes of 1 grote ui gesnipperd 3 eetlepel Ketjap manis of sojasaus 1 theelepel gemberpoeder of geraspte gemberwortel 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 eetlepel bloem 7 deciliter Vleesbouillon of runderfond 2 eetlepel wittewijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels maïzena of allesbinder) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Een ovenschotel, die Nederland en Indonesië op smakelijke wijze samenbrengt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal
Top